| Suck a întrebat:

Am avut in trecut o prietena asa mai introvertita... dar atunci cand faceam sex imi cerea sa-i dau palme peste față si sa o scuiplaughing). sincer m-am speriat la inceputlaughing

Care este placerea ca in timpul actului sexual sa primesti palme?

Răspuns Câştigător
| Sofia211 a răspuns:

Se simte dominata, iar probabil tipej asta ii place.Nu e ceva ciudat in asta.Cum anumitor barbati le place ca sa foe "calariti " sa zic asa, asa si anumitor femei le place sa fie conduse de catre barbati si un pic umilite, as spune

| Suck explică (pentru Sofia211):

Da... faza e ca vroia sa o lovesc tare.

13 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Intreab-o pe ea care sunt placerile pe care le simte cand primeste palme de la tine.

| AirănMeidăn a răspuns:

si atunci cand sunt violate nu le convine

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Pai trebuia sa ceri si tu pumni si picioare in gura, ca sa simti placerea laughing

| Suck explică (pentru FABULOSUL6000):

Ba da ce i-am datlaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masochisti / e poate, cine stie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avea fantezii ce o tulburau. Isi dorea sa detina controlul, iar tu trebuia sa o ajuti. Palmele si flegmele sunt destinate altor locatii pentru a simti placere. Cred ca ai traumatizat-o rolling on the floor)

| Suck explică (pentru anonim_4396):

Atunci a fost momentul sa ma descarc, sa o bat fara sa fiu judecatlaughing))

| anonim_4396 a răspuns (pentru Suck):

Datorita tie ea e acum extrovertita laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sadomasochismul nu-i asa de ciudat.
Daca esti atent o sa vezi aici cativa useri care au placeri sexuale mult mai bizare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca esti introvertit esti mai sensibil la reactiile cu societatea. daca a avut o copilarie violenta, daca a observat tipi care sunt asa, si-a refulat furia fata de ceilalti pe ea insasi si acum simte o intreaga fantasma in care tu esti eroul si o salvezi pe ea prin diverse.
ar fi trebuit sa ii explici ca nu esti asa si ca nu e nimic in neregula cu ea, ca se pedepseste singura si practic sa ii dai salvarea pe care o asteapta prin umanitate si prin toata sensibilitatea si delicatetea pe care poti sa o dai tuhappy

| CristinaSNC a răspuns:

Ciudata prietena ai avut laughing

| Sofia211 a răspuns:

Ii placea mai hard laughing