. te streseaza? sau ce`?
. mie una mi se pare urat. adica " nu stiu cum sa scap de ea". de ce ai mai stat cu ea, daca acum nu o mai vrei? eu sunt fata si. daca m-as pune in locul acelei fete. nu m-as simtit deloc bine.
dar tottusi. sa revenim la subiect.
spune-i direct " lasa-ma in pace, nu ma mai cauta! ce a fost intre noi, a fost. acum nu mai e.".
si sa nu te mire daca iti va plange in fata, sau va suferi.
Buna,daca tu nu vrei sa mai ai nicio legatura cu ea,discuta frumos cu ea,fara jigniri, amenintari, etc. Spune-i ca vrei sa ramaneti eventual doar amici si sa isi vada de viata ei.Fa-o sa inteleaga ca ar fi mai bine sa te lase in pace.
Pana la urma va trebui sa accepte situatia si sa isi vada de viata ei.
Wow :O! /... Pouy daca nu mai simtzii nimic pentru. ea spuneii.oo! Sh ca dejaa ai o nouaaa prietenaa ! Acm. na. mintiii dar poate asa scapii de ea `. sh cum se zice : Scopul scuzaa mijloacelee )!
Fa- ceva rau ca sa prinda ura pe tine.schimba-i parola de la mess, fa-i un cont de aiurea pe facebook sau hi5 si sa iti bati joc de ea, o sa prinda ciuda si o sa te lase
Ai avut, te-ai despartit, dar de ce mai trebuie sa scapi de ea? Nu ai scapat la despartire? Motive de despatire?! Hai, spune-le! Fii sincer, nu cumva este vina ta, dar tu ai vrut, sa fii cel care-i da "papucii", CA SA SCAPI DE EA? Greu de spus...de ce-ai fugit? De ce-ai reactionat asa? Nu ti-a cedat, te-a inselat sau te-a cerut in casatorie? Sau pur si simplu te-ai plictisit de ea si gata...alta la rand! Bravo! Felicitari!
knnight întreabă: