Buna. Povestea e cam trista si nu cred ca are o rezolvare, sincer iti spun. Daca ea te-a parasit stie de ce, poate ca te-a parasit pentru cel cu care este acum sau poate din alte motive. Dar ca sa o recucersti dovedeste-i ca esti mult mai bun decat actualul ei prieten, trimite-i flori, mesaje de dragoste, cadouri si incearca sa o impresionezi cumva. Cere-i scuze si spune-i ca nu se va mai intampla si nu vei mai lasa ca nimeni si nimic sa va strice relatia. Fa-o sa isi aminteasca de clipele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si cel mai important impresioneaz-o pe ea ca altfel nu vei putea sa scapi de actualul ei prieten. Pasul cel mai important e ca ea sa isi paraseasca prietenul pentru ca sa se intoarca la tine.
Daca mi-ai supt koaiele cum sa nu-ti curga :-)
Ce replica inteligenta.
Ai dreptate
A sa ceva nu exista tontule
Hmm. " ia ", " scumpa mia ". Ai auzit de limba romana? Ei bine, ar trebui s-o folosesti. Legat de ce ai scris uite niste sfaturi totusi :
1." Dar acum vreau so redobindesc " Nu este un obiect, ci o fiinta.
2. Nu te baga tu in relatia lor. Daca te-a lasat pe tine, a venit altul mai bun.
3. Cu scuzele nu se iarta, se uita.
4. Las-o sa plece, oricum vine alta si la tine
Have a nice day!
Cred ca si noua ne-au curs lacrimi, cand am citit intrebarea ta .
La moment eu invat parkour.Stiu eu cu asta o so impresionez?
Dar florile cadouri mesaje asta e usor.
Atunci treci la treaba daca e usor.
Scuze dar, mai mult de 15 ani nu ai dupa cum scrii, si dupa ideile acestea. Asculta, NiceYou ti-a scris ceea ce e drept, dar... daca tu oricum vrei sa fii cu ea, atunci asteapta mai bine pina ce se desparte de acel care-i cu ea acum.Ca asa mai tare inrautatesti lucrurile.Ea nu te mai place, ca avea sa-si ceara iertare.
Dany_Daniel_1998 întreabă: