Simplu, da-i pace si lasa-l desi stiu ca pe tine te roade sa stii care este motivul pentru care a luat aceasta decizie, daca el a fost atat de las incat sa se desparta prin telefon de tine nici macar nu mai merita 1 gram de atentie.
Sa il lasi in pace, nici macar nu merita atentia ta ignora-l, fa si tu ce face el indifenenta doare cel mai tare.
Ce badaran. nu asa se desparte. fata eu in locul tau chiar m-as etala cu alt baiat sau ceva de genul sa il fac sa vada ce a pioardut si cat de bine imi merge. nu iii mai da atentie deloc, nu merita. si inca o vorba de-a mea roata se intoarce indiferent cat de patrata e ea. bafta
Sa il ignori total.Un barbat adevarat, ar spune si un motiv de despartire.Comportandu-se asa,dovedeste ca este las:nu vrea sa-si asume despartirea(ori si-a gasit pe altcineva,ori face fe "suparatul" ca l-ai refuzat cu ceva, ori, vrea sa vada daca alergi dupa el). LASA-L! Baieti mai sunt, iar daca vrea sa se intoarca EL la tine, intreaba-l care a fost motivul si apoi "joaca-l"tu pe el.
Ai dreptul sa stii si tu de ce s-a despartit de tine, nu? Daca continua sa nu iti raspunda, lasa-l sa plece, e alegerea lui.
Lasa-l, poate asa i s-a nazarit lui, imi dau seama ca ai vrea sa stii motivul, si prin telefon? trebuia macar in fata sa discute cu tine
Sa ii dai un SMS in care ii zici ca iti doresti sa stati de vorba cand are el timp. Mai mult de atat nu, ca pari disperata!