| xXx_6966 a întrebat:

am avut o relatie cu o fata cu 2 ani in urma.neam despartzit.si acum suntem pe kale de a ne impaca.eu mi-am cerut scuze de la ea si ia ma iertat. dar mi-a spus ca nu vrea sa aiba nici o relatie cu mine.insa un prieten a aflat ca ei ii place de mine 45% si cred ca vrea ca sa ne impacam.
peste o saptamana o sa-mi spuie daca vrea sa fie cu mine.si eu numai la asta ma gandesc
nu stiutiu ce sa fac. oare va accepta? cu mine nu prea vrea sa vb.
Dau FUNDA la raspunsul care ma va ajuta.

6 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Ce inseamna asta, te place 45%? nu am auzit asa ceva,stii cum e, ori te place ori nu, si cu timpul asta de gandire asa lung eu cred ca nu te place.nu mai astepta si sun-o, intreab-o direct ce vrea de la tine.e mai simplu

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Peste o saptamana o sa-mi spuie daca vrea sa fie cu mine.si eu numai la asta ma gandesc/// Ai și tu răbdare o săptălună... că poate îți spune peste o lună. Dacă ești prea insistent. se supără și răspunsul să nu fie un NU categoric, că nu vrei așa ceva.

| porto89 a răspuns:

Te poti supara pe mine dar iti spun sincer! din ce am citit relatia e compromisa! sa ma anunti pr viitor daca am gresit

| Andy_2640 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mai treci pe la ora de roamna inainte sa-ti cauti fosta prietena care te place 45%laughing sa stii si tu o chestie:ori te place, ori nu te place!

| xXx_6966 explică:

Sh si nu va plashi voua cum skriu? eu cum as vreau asa as skriu...lasharishi.tongue