| FlySis a întrebat:

Am avut o relatie cu o fata de doi ani, dupa care m-am despartit acum 1 an. De atunci nu am mai avut nicio relatie.
De curand am cunoscut un baiat, de care m-am indragostit. Si el de mine s-a indragostit. Intrebarea este ca nu stiu daca sa continuam aceasta relatie. Cum o sa ma priveasca prietenii ca am devenit gay? Voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Dacă prietenii tăi au ceva împotrivă sunt idioți. Suntem în secolu' 21.

| Polaris a răspuns:

Ești cel mai viu argument din istorie, dragul meu Marius. laughing

| Alcyon a răspuns:

De unde ai scos ca esti gay? Daca ai avut o relatie cu o fata, in niciun caz nu esti gay, ci doar putin confuz, ceea ce este destul de normal, in anii adolescentei. Unii cercetatori sustin ca de fapt oamenii sunt bisexuali. Asta nu inseamna insa, ca ajungem toti sa ne cuplam cu persoane de acelasi sex. O relatie cu un partener de acelasi sex, nu-ti poate oferi prea multe satisfactii si o implinire reala, fiindca in primul rand nu ai cum sa faci o familie cu el, acesta fiind scopul ultim al sexualitatii (ca noi am ajuns sa ne pervertim, asta e o alta poveste). Natura asa ne-a construit, prin urmare relatiile de acest tip, in opinia mea, nu duc la implinire emotionala. E ca si cum te-ai incapatana sa consideri ca masturbarea, iti poate oferi aceeasi satisfactie ca actul sexual vaginal.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ok,daca erai intr-o tara civilizata relatia ta nu ar fi nicio problema in societate.
Cum traim in Romania.Ei,bine, asta e un fel de tabu.
Pana la urma, de ce-ti pasa de altii? Faci ce vrei cu viata ta.
Daca iei in considerare jignirile unor idioti, atunci cu siguranta faci parte din aceeasi categorie.

| MiruD a răspuns:

Automat o sa fii privit cu alti ochi. Pentru ca asa e lumea.Tu fa ce iti dicteaza inima. Nu trebuie sa judecam!

| SebastianCMT a răspuns:

Cum crezi ca te-ar putea privii? Te-ar privi ca pe un specimen. Pentru ca inca nu s-a ajuns la etapa in care oamenii ii inteleg pe cei care sunt homo. Fa ce crezi tu cel mai bine.