| Gei a întrebat:

Salut,am avut primul contact sexual cu prietena mea...nu am folosit prezervativ dar sunt 100% sigur ca nu m-am terminat in ea si au trecut 3 zile de atunci si ea spune ca o doare undeva la 4 degete sub buric dar o doare doar daca se apasa in locul respectiv..si e mereu " udă" in locul ăla..Am citit cateva articole despre care sunt primele semne ale sarcinii si aceste simptome se enumera prin acelea.E posibil sa fie insarcinată? Dar cum? Din ce motiv?

3 răspunsuri:
| andra000 a răspuns:

În 3 zile nu are nici un simptom. Citeste despre fecundare...Ca e mereu uda si o doare burta, poate avea o micoza cel mai sigur ori o anexita(a racit).cel mai bine sa meargă la medic.Insarcinata chiar daca e, asta nu e un simptom si mai ales după 3 zile.

| Gei explică (pentru andra000):

Dar ar putea fi insarcinata?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Gei):

Sarcina NU se poate produce oricand, oricum in orice conditii sau practic...din nimic. Sarcina poate lua nastere NUMAI/DOAR daca in momentul sexului partenera este in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. In primele 5-6 saptamani de dupa sex niciodata NU apar SIMPTOME DE SARCINA fiindca pur si simplu asa ceva NU EXISTA in aceasta perioada. In cazul in care se formeaza o sarcina singurul semn de sarcina apare dupa trecerea a 2 saptamani si este reprezentat de lipsa menstruatiei. Nu mai citi si nu mai considera informatii bune/corecte toate imbecilitatile postate pe tot felul de site-uri de agarici ageamii oligofreni. Multa sanatate!