| TheUnluckyClaudiu a întrebat:

Salut, am avut recent o cearta cu iubita mea si mi-a spus ca nu ii acord destula atentie... eu i-am acordat toata dragostea mea si am iubit-o din tot sufletul si ea este cea care raspunde greu la mesaje uneori. Nu inteleg unde gresesc, ajutor

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate doar tu ai impresia ca i-ai aratat dar cumva ai fost mai retinut si nu i-ai aratat nimic. Incearca sa vorbesti mai deschis cu ea, sa-ti explice mai bine, daca nu, inseamna ca doar vrea sa scape de tine si invneteaza motive.

| Andreeush a răspuns:

Vorbește cu ea, vezi cum puteți rezolva problemele.

| sofisis a răspuns:

Nicaieri. Ori ea face ceva dubios si incearca sa devieze atentia pe prostii de genul asta, ori e usor bipolara, ori nu stie nici ea ce vrea.

| Emma30555 a răspuns:

Poate vrea alt gen de atentie, mesajele nu sunt atentie, fii mai prezent

| OrdanKarris a răspuns:

Nu gresesti, se intampla ceva ciudat. Verifica sa vezi daca nu carecumva da tarcoale altui baiat. Arunca vina pe tine ca sa acopere ceva. Te tine ocupat incercand sa te provoace sa-ti bati creierii cu ce ai gresit si sa nu observi ce face cu adevarat. Nu zic ca e neaparat vorba de inselat, dar exista sanse mari sa fie.

Muierile creeaza certuri ca apoi sa aiba motiv intemeiat sa rupa relatia, sau sa propuna "o pauza", wink wink, nudge nudge laughing ca apoi sa nu fie nevoita sa se ascunda cand isi face mendrele cu altul si nici sa se simta vinovata de despartire, aruncand vina despartirii exclusiv pe umerii tai. Daca tu stii ca te-ai comportat exemplar si totusi ea inventeaza certuri aiurea, casca ochii si urechile. There is f*uckery afoot, daca intelegi ce zic! laughing) Ceva e putred. Investigheaza.

| IamJoKeR a răspuns:

Încearcă să vorbiți si veți găsi o soluție de rezolvare, secretul este comunicarea

| Sindbad a răspuns:

"Prietena mea mi-a spus sa fiu mai afectuos. Acum am doua prietene" (citat din Funky Donkey)big grin

| Georgexyz99 a răspuns:

Eu zic asa. Fii baiat destept si cauta-ti alta fata din loc, reala. Intre timp, o poti tine si pe-asta agatata (de rezerva) pana iti gasesti pe altcineva. Nu e cazul sa devii rece cu ea intre timp, doar nu-i mai da prea multa importanta, adica nu te mai lasa atat de afectat negativ de ea, atat. In momentul cand ti-ai gasit-o pe urmatoarea, si esti sigur 100% ca ai gasit-o, acestei lepre pe care o tii acum ii dai un scuipat intre ochi si pa! Eu i-as fi facut vant demult in locul tau. Aceasta fata este o scarba ordinara de mica si doar se foloseste doar sa se simta ea importanta si sa-si alimenteze orgoliul prostesc, si sa te suga de orice energie pozitiva. Doar nu ii mai da prea multa atentie, nu merita, e un jeg de om. E posibil ca atunci cand o sa va mai vedeti in realitate doar sa stea oleaca cu tine va sta intr-o continua stare de greata pana isi va gasi pe "unu' mai bun".