| Paul27492 a întrebat:

Salut, am avut sex neprotejat cu prietena mea, când s-a apropiat momentul am ejaculat undeva 20-30 cm de vagin pe ea, neavând ciclul regulat nu avem sa știm dacă a fost in ziua fertila sau nu, dupa calendarul ei ar fi ieșit de 2 zile, dar cum am zis neavand ciclul regulat o poate induce in eroare, pe scurt e puțin panicata ca ar fi putut ajunge in vagin sperma, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Daca ciclul menstrual are caracteristica principala de a fi mereu NEREGULATA in acest caz este cu totul INUTIL si ILOGIC sa fie folosit aplicatia ''Calendarul menstrual'' existent pe telefon. Datele si informatiile furnizate pot fi si 100% CORECTE dar de regula sunt 100% GRESITE, INCORECTE, ERONATE.
2.) Tu esti singura persoana care stie (sau ar trebui sa stie) foarte sigur si absolut precis daca ai reusit sa-ti scoti penisul din vagin cu minim 10-15 secunde inainte de a se produce ejacularea.
In cazul in care in mod absolut sigur NU a ajuns sperma in vagin, in acel caz este IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina chiar si in cazul in care actul sexual este intretinut in cele mai fertila zile ale ciclului menstrual : care sunt cele 2 zile situate inaintea zilei de ovulatie + ziua OVULATIEI.
Multa sanatate!

1 răspuns:
| Emilian65 a răspuns:

Daca ai ejaculat undeva departe de vagin, nu poate sa ramana gravida.