| Samus321 a întrebat:

Salut, am avut un act sexual neprotejat. Menționez ca a fost doar 20 de secunde, maxim. Înainte m-am masturbat dar am urinat și m-am sters. Exista șanse sa fie însărcinată partenera mea? Are un ciclu neregulat.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Orice este posibil, atata vreme cat ai avut deja o masturbare anterioaradoar ai urinat nu si spalat, deci sperma posibil ramasa prin faldurile penisului...
Totusi, a meritat sa supui fata unei asemenea risc, cand nici macar nu i-ai oferit o partida de sex bun?
Ca de satisfactie nici nu poate fii vorba in cazul fetei, ca-n 20de secunde, nu avea saraca timp nici sa se excite, dapai sa aiba vreun orgasm.

| Floridori a răspuns:

Sarcina se poate forma strict atunci cand spermatozoizii ajung in vagin, intentionat sau accidental, numai si numai in perioada fertila a femeii.

Din moment ce ai urinat dupa ejacularea anterioara, lichidul preejaculator nu mai continea spermatozoizi viabili, deci nu exista sanse de sarcina.
In lichidul preejaculator pot exista spermatozoizi numai daca a existat o ejaculare cu maxim 4 ore inainte si nu ai urinat intre timp.

| DenqOO a răspuns:

Prezervativele acestea

| Mariaa005 a răspuns:

Da,sunt șanse ca partenera ta sa fie însărcinată, recomand 2 teste de sarcina, dupa 21 de zile (in cazul in care rezultatul este negativ ) sau daca nu puteți aștepta sa il faca pe cel ultrasensibil

Sper că te-am ajutat )

| Samus321 explică:

Mentionez ca a fost fără ejaculare!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Samus321):

20 de secunde ai făcut sex? Serios?
Vezi că râd femeile de se prăpădesc când citesc ce periculos ești în pat.
Cred că aia cu care ai făcut sex 20 de secunde a râs de tine la toate prietenele ei.