Daca faci acelasi lucru mai rau inrautatesti lucrurile. El sigur nu vrea sa va despartiti [vroia sa vada cum reactionezi, daca faci la fel sau daca te superi]...Toti sunt asa. Apoi iti spune -vai iubiii am glumit si eu sa vad ce zice aia
Nu.trebuie sa-l faci sa creada ca nu esti geloasa.sau pur si simplu trebuie sa fii indiferenta si va inceta sa te mai sacaie.succes!
NU. ignora-l, nu merita efortul, vezi de viata ta, lasa-l pe el sa se comporte precum un clovn.prostia doare si la el se vede din plin.
Nu cred ca e bine, si-ar da seama ca faci asta ca sa il faci gelos mai bine trateaza-l cu indiferenta si arata-i ca nu iti pasa ca el umbla cu fete, arata-i ca nu conteaza pentru tine si cand va vedea indiferenta din partea ta si ca nu conteaza pentru tine ca el vorbeste cu alte fete se va lasa la mana lui.Numai bine si decizia iti apartine, mult noroc.
Si mie mi s`a intamplat la fel cu prietenul meu, dar eu sunt d 2 ani cu el si sincer nu prea ii dadeam importanta cand incerca sa ma faca geloasa cu alte fete si ii ziceam"daca ai ajuns sa recurgi la asemenea panarama doar ca sa ma faci pe mine geloasa inseamna ca ai probleme cu capu`"... sper sa-ti fi fost de ajutor raspunsul meu
Pai, daca inca il mai iubesti fa-l gelos. Asta e principalul motiv in astfel de situatii
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: