| UnTipObisnuit a întrebat:

Am cateva nelamuriri asupra relatiilor.

Cand esti impreuna cu cineva ce subiecte se discuta? Adica imi imaginez ca nu o sa vorbiti toata ziua(cel putin pe internet) timp de 3 ani cat de mult va iubiti sau lucruri asemanatoare. Se vorbeste diferit fata de cum ai vorbi cu un prieten? Probabil ca la fel, doar ca evident cu implicari emotionale mai puternice si un suport moral tot mai mare.

Sa fiu putin mai explicit, si nu vreau sa sun badaran cu asta happy. Dar in general cat costa sa fii intr-o relatie din zona de varsta 15-16 ani? Intalnirile, cadourile pentru evenimente specifice, imi imaginez ca ar trebui sa cheltuiesti bani mai multi pentru cel pe care il/o iubesti? Cadourile de aniversari, zile de nastere etc.

Cat de dese ar trebui sa fie intalnirile?

Stiu ca multe persoane sunt diferite, unele vrand cadouri non-stop si altele, gasindu-le intr-o masura, de prost gust, dar ma refer in general.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| NicoNutritie a răspuns:

1. Daca e nevoie de bani ca sa intretii relatia, nu ai si nu vei avea niciodata destui. Cineva va avea mereu mai multi.
2. Legat de conversatie, relatia noastra este de 12 ani. Casatoriti, lucram de acasa, deci stam impreuna cam destul. Niciodata nu au fost momente de tacere pentru ca nu era ceva de spus. De la torsul pisicii la ultimele descoperiri din fizica cuantica, la trairi si emotii. Si niciodata nu am incetat sa ne putem face sa radem. In 12 ani cred ca ne-am facut in total 10 cadouri reciproce. Nu s-a pus problema de cine are mai multi sau mai putini bani ci de a colabora si creste impreuna.
3. Nu te obosi si nu consuma energie cu relatii care nu se incadreaza direct la ce am scris la punctul 2. Timpul e o resursa limitata. Nu pierde aceasta resursa.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un tip obisnuit care face cadouri. Sti ce face un tip care nu e obisnuit? Ii ofera trairi faine, emotii, adrenalina, experiente interesante si de neuitat

| Mohican a răspuns:

Salut,

Fii tu insuti, converseaza cat consideri tu ca e necesar, fa cadouri cat de des te simti tu in regula. Daca o fata te iubeste, trebuie sa te iubeasca asa cum esti, daca o vei impresiona intr-un fel in care nu te reprezinta atunci viitorul sigur nu va fi unul foarte fericit.

Ca sa fiu mai pozitiv, gaseste o fata in care iti place sa fii ca si prezenta, si nu doar din simplul motiv ca este frumoasa, ci si felul in care se comporta sau ce activitati are in afara liceului.

Ia-ti inima in dinti si transmite-i fetei ce vrei tu sa ii spui, fara sa te gandesti la consecinte. Gandeste la modul 'Ce o sa se intample daca iese bine?'.

Bafta!

| UnTipObisnuit explică (pentru Mohican):

Problema este ca nu prea am cea mai buna situatie financiara, iar acea persoana face parte dintr-o familie cu una destul de buna, din cate am putut observa.

De fel, cam strang mare parte din banii pe care ii castig/primesc pentru anumite lucruri pe care le doresc cu ceva vreme inainte (o chitara, o carte mai scumpa, un laptop, un microscop etc.)
Acum aveam in gand sa-mi cumpar un telescop bun in jur de 3 000 de lei si voiam sa aflu cum o relatie ar putea influenta durata pana cand voi ajunge la acea suma happy

| Mohican a răspuns (pentru UnTipObisnuit):

Hehe, uite cum se intampla ca si eu am fost exact in situatia ta. Gandeam la modul 'Eh, ea e bogata eu sunt sarac, ce sanse sa am cu ea, oricum sunt altii ce ii pot oferi mai multe'.

De obicei persoanele bogate sunt mai triste, fetele care poate sunt tinute 'bibelouri' nu ca vreau sa fiu rau sau cele care pur si simplu sunt lipsite de adrenalina.

Daca esti genul de persoana care sa-i placa sa fie mai rebel, propune-i sa chiuliti odata de la ora laughing sau fa in asa fel incat sa povestesti diverse lucruri sa ii atragi atentia, provoac-o la diverse situatii si las-o sa castige dar totusi sa ii arati cat de bun esti la ceea ce faci.

Nu cauta sa ii oferi lucruri materiale ca daca e bogata are destule, poti ramane si fara ea si fara bani. Arata-i ca esti tu insuti, daca te place, bine, daca nu, la fel.

| anonime112 a răspuns:

Man, tu trebuie sa fii cu o fata cu care poti sa vorvesti orice, langa care tu te simti confortabil, adica amandoi nu doar tu, sa te simti bine langa ea, nu sa stai stresat oare ce sa zic oare ce sa fac oare ce cadou să-i dau... Nu. daca ai de exemplu doar 7 lei si e ziua indragostitilor, cumpara-i un trandafir si iti garantez eu ca daca fata te iubeste se va bucura de acel trandafir pentru ca tu practic i-ai dat tot ce aveai, sper ca înțelegi ideea principala

| NicoNutritie a răspuns (pentru anonime112):

1. Daca e nevoie de bani ca sa intretii relatia, nu ai si nu vei avea niciodata destui. Cineva va avea mereu mai multi.
2. Legat de conversatie, relatia noastra este de 12 ani. Casatoriti, lucram de acasa, deci stam impreuna cam destul. Niciodata nu au fost momente de tacere pentru ca nu era ceva de spus. De la torsul pisicii la ultimele descoperiri din fizica cuantica, la trairi si emotii. Si niciodata nu am incetat sa ne putem face sa radem. In 12 ani cred ca ne-am facut in total 10 cadouri reciproce. Nu s-a pus problema de cine are mai multi sau mai putini bani ci de a colabora si creste impreuna.
3. Nu te obosi si nu consuma energie cu relatii care nu se incadreaza direct la ce am scris la punctul 2. Timpul e o resursa limitata. Nu pierde aceasta resursa.