| ZoltanMathe a întrebat:

Am ceva probleme în ceea ce privește sexul.
Înainte de toate va zic câte ceva despre mine :am 17 ani, 1.80 înălțime, ca și corp destul de bine făcut deoarece practic mult sport, am 75 de kg. Penisul meu este foarte mic, în erecție măsoară cam 7-8 cm lungime și este foarte subțire. Comparativ cu colegii mei de la sala stau foarte rău (toți având cel putin 18 cm) și nu cred sa fie ceva genetic, fratele meu mai mic (15 ani) o are de 21 de cm.
Ce ar trebui sa fac sa crească?

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E! Se mai intampla. Operatiile sunt cam scumpe.

| neutrino a răspuns:

Deja timpul este pierdut, accepta si realitatea, nu toti barbatii pot fi ideali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti intreba doctorul daca sunt pastile sau alt fel de chestii ca sa creasca, el stie cel mai bine.
intr-adevar una care te iubeste nu te ia numai daca o ai de 1m, dar cum rar se gasesc fete de genul..majortatea au vreo 100 in pat pana la 18 ani, si ar face misto daca te.ar vedea asa ca.

| UnBaiat439 a răspuns:

Cum naiba? La 17ani ar trebui sa fie ceva mai mare in erectie. Du-te la doctor spune-i problema. Eu la 14 am 6-7 moarta iar in erectie 14-15 fara suparare.Du-te la ddoctor!

| Deanimus a răspuns:

Nu cred ca poti face ceva in afara de a te obisnui cu ideea. La fel cum unii o au mai mica, altele o au mai stramta. Daca o fata se indragosteste de tine o va face pentru cum arati si nu pentru cati cm ai in pantaloni. E drept, trebuie sa existe si o armonie pe plan sexual. Daca te preocupa cum iti vei satisface partenera, afla ca sunt si alte metode care o pot aduce pe culmile placerii.Cea mai sensibila zona a vaginului este tocmai la intrare. Ai degete, limba si daca o faci si pe cea mica sa stie sa,, joace", va fi perfect. Cel mai important lucru e sa ai incredere in tine, nu sa-ti faci griji ca a-i putea sa o dezamagesti in pat.

| Radu_Bogdan_1994 a răspuns:

laughingtrist...no asta e unii mor virgini:p

| Deanimus a răspuns (pentru Radu_Bogdan_1994):

Mai bine ai continua sa vegetezi in liniste. Baiatul a pus o intrebare, daca nu esti capabil sa fi solidar si sa raspunzi la ce a intrebat, stai in banca ta. Sau vrei sa radem si noi la urmatoarea ta problema? Ar fi interesant.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Deanimus):

Tu crezi ca toti au un iq peste 10? (referitor la bogdan) daca si tu ai rade la intrebarea lui ai fi la fel de tembel ca el, nu se merita sa ajungi la nivelul lui.