anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!

Am cunoscut o fata acum aproape jumatate de an, exact cand ea s-a despartit de fotul ei iubit.
Am crezut ca am o sansa cu ea, ca o sa il uite pe ex, insa nu a fost asa. Desi am iesit si am incercat sa ma port cu ea cat mai bine, sa o fac sa uite, sa o incurajez, a fost totul in zadar, si recent s-a impacat cu ala. Si mai mult decat atat, e posbil ca eu sa fi ajutat la toata chestia asta.
Nu stiu ce sa fac, ca ma vad zi de zi cu ea si imi este extrem de greu. Am vorbit un pic cu ea la telefon despre o treaba neimportanta si vorbea incet, si cred ca ala era la ea si dormea sau ceva.
E al dracu de greu si simt ceva cum ma apasa in piept. Cand intru in casa parca nu am stare sa stau.

Nu sti cum sa incerc sa ma linistesc si sa ma descarc. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?
Nu pot taia contactul cu ea pentru ca situatia e de asa natura incat ne vedem zilnic si interantionam.

4 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Cupleaza-te cu o prietena dea ei. Are efect intotdeauna

| Konkistador a răspuns:

Greseala pe care ai facut-o e ca ai pus sentimente unde nu ar fi trebuit, ar fi trebuit sa-i dai la buci si sa pleci, asa sunt fetele astea, din gunoi ies si in gunoi se intorc pentru ca asta sunt ele si asa le merge mintea, ai 2 variante, o chemi cu tine la club sau oriunde altundeva, o fraieresti o imbeti si ii dai la buci ca sa o traumatizezi si mai rau, sa regrete, ori ii dai la buci prietenei ei cu care iese mereu.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Stii ce se intampla cu pansamentul dupa ce se vindeca rana? Se arunca la gunoi nepoate, am trecut si eu prin de-astea si de acum evit fetele care sufera dupa fosti si alte rahaturi le dau reject instant, block chiar, asta sa-ti fie o lectie de viata sa nu te mai bagi pe fete traumatizate ca n-o sa ai niciun castig, totul e in defavoarea ta, nu trebuie sa fii tu psihologul cuiva ca sa castigi simpatie.

| shookdazed a răspuns:

Termina orice contact cu ea!
Poarta-te rece, distant, da-i block peste tot si daca te intreaba ce ai, ii spui multumesc ca mai tinut de pansament si nu ii mai dai nici o explicatie, mai bine asa decat sa suferi.
Pe viitor nu te mai baga pe o fata care doar "ce a iesit dintr-o relatie"fiindca la un moment dat ori se intoarce la ala ori isi gaseste altul si nu vei fi tu acela...cam ironic dar ce sa faci asta e...