| emilia101 a întrebat:

Saluthappy
Am cunoscut un baiat acum cateva luni la un magazin iar pana acum 1 luna de zile nu am prea vorbit.
Mi-a dat mesaj pe Facebook si mi-a zis ca se gandeste la mine de atunci, si ca ma place foarte mult si ca ar vrea sa ne intalnim
De atunci am iesit rar, pentru ca eu sunt timida, insa el nu ma atrage deloc. Caracteru lui nu e genu meu, in sensul ca el e prea linistit si respectuos, iar asta ma plictiseste putin.
Totusi, el ma iubeste mult. Sunt sigura de asta. Imi da tot ce vreau, are foarte multi bani, si imi cumpara orice.

In familia mea am probleme financiare si consider ca ar fi o idee buna sa raman cu el pentru stabilitatea pe care mi-o ofera si mai ales pentru ca e fidel, tine enorm la mine si nu iese din cuvantul meu.
Insa toate astea au un pret si anume ca eu nu prea tin la el decat la ca un prieten

Credeti ca gresesc sau faptul ca aleg banii in locul iubirii e un lucru bun pentru mine? daca nu ar fi el, nu stiu ce m-as face cu banii, nu mi-as indeplini toate visele.

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Atractie fizica exista? te atrage fizic? nu prea cred din moment ce il vezi ca un prieten,sincer eu as spune sa i spui adevarul ca nu il placi fizic,caracter si ca daca vrea stai cu el dar stai din motive materiale, la un moment dat se va indragosti de tine si il vei face sa sufere si cine stie ce poti pati daca baiatul are banii, nu te juca cu inima unui baiat, banii nu creaza atractie, te inteleg el isi ofera totul dar in prezent esti doar pe interes atat, sa nu crezi ca familia lui e prosta si ei stiu asta, numa vezi sa nu puna alta mana pe el ca astia care au banii stau o vreme apoi merg la alta, repet nu e bine ca o sa il faci sa sufere

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Banii nu creaza atractie

| emilia101 explică (pentru RAY):

Nu creeaza atractie, dar nici nu ma lasa sa tanjesc dupa anumite lucruri pe care le vreau.
Si nu o sa plece de langa mine pentru nimic

| RAY a răspuns (pentru emilia101):

Emilia tu acum gandesti rational, dar cand vei vedea un baiat frumos o sa il doresti foarte mult si e posibil si sa nu isi mai doresti nimic de la asta, e pacat ca isi bati joc de el

| WaterDrop a răspuns:

Pffbt, cum sa gresesti? Este perfect normal sa-ti doresti ceva ce nu ai.Nu te mai gandi la el, oricum el este fericit ca stai cu el.Tu trebuie sa tragi cat poti de mult pe spatele lui si nu te ingrijora, il poti insela oricand cu cineva de care chiar iti place, chiar daca te va prinde, probabil nu va fi in stare sa faca prea multe pentru ca este acel gen de baiat umil.Te`ai scos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te atrage fizic, dar îți place într-o oare care măsură caracterul lui. Te conformezi situației, pentru că compensează financiar. Tu îl placi, doar pentru ce-ți oferă. Între voi nu este atracția fizică, acea chimie, acele sentimente intense și profunde. Îl placi doar pentru că are o personalitate corespunzătoare cerințelor și nevoilor tale. Întrebarea este doar atâta poți? Aproape orice fată care n-are principii și care nu este stăpână pe viața și sentimentele ei, alege varianta ușoară. Găsește un băiat cu bani, care ulterior este amorezat de ea. Gândește-te bine ce înseamnă pentru tine să iubești și să fii îndrăgostită. Stabilește-ți propile convingeri. Tu doar te folosești de el și de ce îți poate oferi el. Profiți de el. Nu-ți proiecta imaginea 'băiatul potrivit/ perfect'. Nu trebuie să îndeplinească niște criterii, nu-ți alegi un animal. De ce nu lupți pentru visele tale? Tot ce dobândești/ primești de la el nu ți se datorează ție ca reușită. Timiditatea este un sentiment/ o stare pe care trebuie să înveți să accepți și să o controlezi. Demostrează-ți că poți mai mult de tine. Încearcă să nu fi dependentă de cineva financiar. Îndeplinește-ți visele pe banii și munca ta. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Încearcă să depășești această perioadă neplăcută financiar. Nu te împiedica de 'mic' obstacol. Este mai ușor să alegi varianta ușoară (să te folosești de banii cuiva), dar încearcă și vezi ce poți reuși și fără ajutor.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Caracteru lui nu e genu meu, in sensul ca el e prea linistit si respectuos, iar asta ma plictiseste putin.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"Insa toate astea au un pret si anume ca eu nu prea tin la el decat la ca un prieten".

Îl 'place' cât să nu-l calce cu mașina pe care și-o va cumpăra din banii lui.

Ea este timidă, dar nu-l place pe el ca iubit. El este liniștiti și respectuos, dar ea nu vrea să aibă o relație monotonă. Vrea ceva palpitant. Îi folosește banii, pentru că are nevoie și pentru a compensa lipsa iubirii. Treptat va începe să-l percepe ca pe un bancomat. S-ar putea ca pe viitor asta să o 'marcheze' și să vadă bărbații ca pe obiecte pe care le poate folosi. Asta se întâmplă când n-ai un caracter puternic.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Pacat de acel baiat poate o iubeste cu adevarat,banuiesc ca ea isi joaca rolul perfect si i spune de o mie de ori ca il iubeste,si ca il place,acel baiat va considera in viitor fetele obiecte sexuale numa bune de sex atat,numa considera multi baieti cu banii dar le si trateaza astfel ca niste obiecte, ei stiu prea bine ca astea vor doar banii lor, rar fete sincere, serioase in ziua de azi nu doar aici si in multe tarii sunt mari organizati care se ocupa cu cautarea fetelor pentru cei bogati vezi sugardady, ea are nevoie de un badboy cred ca il va insela cu un astfel de mascul pana isi da seama el va trece ceva timp

| emilia101 explică (pentru anonim_4396):

De fapt, pentru el sunt acele sentimente profunde si intense. Ma adora pana la cer si inapoi. Doar eu il vad ca pe un prieten, si il respect. Si pana la urma, care este varianta usoara? nu este o varianta usoara aici. Ori ma voi chinui cativa ani sa am posibilitatile pe care mi le da el, si nici nu am siguranta ca se va intampla prea repede, ori raman cu el, am ce imi doresc mai putin acea poveste de dragoste specifica tineretii. Cel putin pentru mine. Iar eu, langa el, nu voi trai doar din banii lui. Voi lucra si euhappy insa prefer sa am un ajutor decat o dragoste temporara care, candva, va deveni monotona si fara niciun beneficiu

| RAY a răspuns (pentru emilia101):

Voi lucra si euhappy insa prefer sa am un ajutor decat o dragoste temporara care, candva, va deveni monotona si fara niciun beneficiu
voi femeile sunteti asa create sa iubiti drama,degeaba aveti de toate daca nu e drama,suferinta,lacimi,iubire,degeaba isi ofera ala de toate ca tu ca fata ai nevoie de iubire, toate studiile arata ca femeile intra in depresie cand nu iubesc,e un fel de blestem mostenit de la eva metaforic vorbind, tu mult nu o sa stai cu el, o femeie daca nu sufera nu poate exista, suferinta provoaca lacrimi, emoti, femeile iubesc suferinta, vad eu asta

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Then we need to analyse our relationships and 'loves' with romantic ex and current partners. These could be many. Infact, an addiction is something we tend to do often, so in the same way, we can get addicted to falling in love. You have to ask yourself a few questions: " Why do I fall for bad guys?", "Why men who treat me with respect and give me love and attention I deserve seem boring? I want love don't I? So why I refuse it when it's given to me?", "Why I can't live without someone dating or chasing me? "Why can't I live with someone chatting to etc?"

| anonim_4396 a răspuns (pentru emilia101):

Nu ai cum să ai o iubire specifică tinereții, dacă tu alegi banii. Fericirea ta se rezumă doar la bani. Îți place iluzia în care traiești pentru că-ți oferă siguranță. N-ai nici o treabă cu acel bărbat. Putea fi altă persoană, care să nu te atragă, dar care să-ți ofere ceva. Îți place doar ce-ți oferă. Cum îți demostrezi că poți? Stând (deocamdată) pe banii cuiva? Este varianta ușoară. Aproape, orice femeie poate să profite de sentimentele unui bărbat în folosul ei. Tu vrei doar să-ți atingi interesele. Cândva, probabil ți-a lipsit ceva material sau sentimental. Este un gol pe care vrei să-l umplii. Începi să-ți acorzi atenție și importanță prin intermediul banilor. Este alegerea lui să-și folosească banii pe tine, dar asta nu înseamnă că ai muncit pentru ei, și ți se cuvine. Probabil, te înconjori de lucruri valoroase, călora le atribui o încărcătură emoțională pentru a compensa lipsa de iubire. Investești timp în ceva ce nu te ajută să evoluezi și să conștientizezi că nu dragostea este trecătoare, ci obiectele pe care le primești. Nu vei fi îngropată cu obiectele pe care le-ai primit. Degeaba atâtea momente trecătoare dacă n-ai simțit sentimentele cele mai frumoase.

| alexandru0sorin a răspuns:

Man daca el e fraier si investeste bani intr-o femeie eu zic ca e dreptul tau sa profiti de el. poate cu timpul isi invata o lectie.

| RAY a răspuns (pentru alexandru0sorin):

El da banii ea da sex la scimb, eu spun ca e un fel de sugardady el pentru ea, iar ea e sugarbaby

| mankovskis a răspuns:

Daca vrei bani muncește.O femeie independentă nu stă cu cineva pentru bani, ii castiga singură. Cand se va plictisi de tine iti va da un sut in fund.Niciodata nu trebuie sa te bazezi pe nimeni.

| emilia101 explică (pentru mankovskis):

Nu se va plictisi de mine. Niciodata.

| emilia101 explică:

De unde concluziA?