| Cinderellawa a întrebat:

Am de facut o decizie importanta si nu stiu pe care sa o aleg.Sunt in cl. a 9-a si urmeaza sa fac colegiul. Vreau sa merg in Romania la studii (sunt din Moldova) stiu ca daca voi merge voi avea un viitor mai bun,dar aici in Moldova ma intilnesc cu un baiat deja de un an si cateva luni,treaba e ca el nu vrea ca eu sa invat in Romania, si daca eu voi pleca acolo sa invat ne vom desparti imediat.Eu vreau si una si alta, dar trebuie sa aleg din 2 una,dragostea sau succesul.Voi ce ma sfatuiti sa fac, cum ati proceda voi daca ati fi in locul meu?
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea ca succesul/educatia sa-l "intalnesti" o SINGURA data in viata. Cat despre baieti si/sau barbati acesti nici nu ar trebui sa intre in discutie la varsta ta. Totul depinde de capacitatea ta de apreciere, deoarece se zice ca; fiecare doarme asa cum isi asterne. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Școală bună înseamnă o viață bună. O viață bună înseamnă și un prieten poate și el mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai potolită.

| Acras a răspuns:

Mi-as baga **** si mi-as urmari interesul ca o alta **** gasesti tu sunt sigur, si la cum arata Moldovencele sunt sigur ca una mai buna...Asa ca du-te la scoala in Romania lasa-l acolo ca gasesti tu aici ceea ce ai nevoie, nu vei duce lipsa

| Vasileion23 a răspuns:

Vino la vianu in Bucuresti

| grubyyy a răspuns:

Atunci nu te iubeste baiatul zic eu. daca te ar iubi te ar sustine in ce vrei sa faci depinde ce e mai important pentru tine avand ca moldova nu e chiar Romania dar nici Romania nu stam foarte bine dar nu e moldova asta e sigur tu alegi daca te vezi maritata cu baiatu asta stai in moldova faci copii si esti gospodina. daca vrei mai multe oportunitati la un momendat vi in Romania chiar asa cum e ea Romania depinde ce vrei tu..sa iti incerci norocul si sa risti in Romania sau sa duci o viata monotona in Moldova alaturi de baiatul asta..si nu uita a vreo 15 ani abia..deci mai ai mult pana sa te asezi la casa ta eu zic sa iei viata si sa o traiesti cat poti tu mai bine si sa incerci intodeauna sa fi mai buna si sa tintesti tot mai sus big grin bafta si ai grija