| alexanonimu a întrebat:

Salut, am doua curiozitati, pe langa sperma din prezervativ gasesc ceva "branzos" alb alb, in interios cat si in exterior da o cantitate mai mica, sa fie acel lichid preejaculator si daca e, cand iese ala?, acu doua sapt penetram fara prezervativ pentru a se intari mai bina dadeam de doua ori din buci si puneam prezervativu, oare o fi iesit cand am penetrat fara? si ceva riscuri sa ramana insarcinata?

2 răspunsuri:
| Hαppiηеss a răspuns:

Daca acel lichid branzos de care vorbesti a aparut atunci cand ai penetrat fara prezervativ inseamna ca era secretia vaginala a prietenei tale, deci nu era de la tine.
Lichidul preejaculator nu are cum sa fie pentru ca acela este incolor.
Orice contact sexual neprotejat poate duce la o sarcina, pentru ca lichidul preejaculator poate contine spermatozoizi, nu conteaza ca dureaza 1 minut sau ca dureaza 10 minute riscul este acelasi.
Deci nu mai face sex neprotejat ca s-ar putea sa ai surprize.

| alexanonimu explică (pentru Hαppiηеss):

Acea "branza'' a aparut si cand am pus prezervativu deci penisu nu a avut contact direct cu vaginu ei ia despartit prezervativu si totusi am gasit dupa ce am scos prezervativ aveam pe varful penisului (pe cap) acea branza si nu e branza ca nu ma spal etc abia ma spalasem