F bine ca iti vine sa te masturbezi zilnic, si eu fac acelasi lucru, uneori si de doua ori pe zi.
E okey, si nu e nimfomanie sub nici o forma, nimfomanie de daca iti vine de 10 ori pe zi sa zicem.
La brabati nimfomania se numeste satiriazis.
Dar tu nu ai asa ceva.
Are legatura putin si cu alimentatia, ciocolata poate fi un stimulant si sa mai urce pofta, dar nu neaparat.
Esti tu mai footacios din fire, nu e rau, da-i inainte.
Pai na, eu mereu iau in serios pe oricine, nu imi place sa fac misto de cineva, cum fac unii, cand aud de masturbare, de vreo fantezie sexuala, gata, unii hop cu misto-uri, in loc sa raspunda la intrebare.
Uite-te ce au zis la topicul cu un baiat care vrea de fapt un stimulator de prostata stiind el ca acolo e punctul G la barbati, adica ceva de bagat in anus.
Uite ce raspunsuri au dat la misto.
Eu i-am raspuns exact ce sa faca, am luat in serios, nu e nici o rusine ce vrea.
Chiar se vinde asa ceva pentru asta la magazinul de sex, nu e gluma.
Uite aici ce misto-uri se fac:
https://www.tpu.ro/......ari-vreau/
Ca sa-ti dispara pofta de masturbare trebuie sa faci foamea, efectiv sa te doara stomacul de foame. Si vei ajunge bineinteles un fel de schelet ambulant.
Se vede că ești virgin
Esti idiot, nu sunt virgin, ai gresit din pacate.
Doar simt nevoia des sa ma descarc, simt nevoia de placere, dar voi sunteti fixati si frustrati, ''esti virgin'' de unde si pana unde ai tras concluzia asta?
Si daca e virgin sau nu e, nu e problema? F bine ca mana e antrenata.
Si multe femei fac la fel, si virgine si nevirgine, vecina mea care acu are 33 ani, o facea in draci pentru ca nu vroia sa se incurce cu oricine doar pentru sex, vroia ceva serios, dar dedea numa de din astia aventurieri.
Si nu mai zicea nimeni nimic, bine, astia care stiau zic.
Si la femei si la barbati masturbarea face ceva bun, urca selectivitatea! Te face sa nu atarni de oricine pentru un sex amarat, sau chiar pentru o relatie serioasa.
Nu am inteles de ce unii considera masturbarea o rusine.
Normal ca te-a facut sa-ti cunosti mai bine corpul prin masturbare, asa si femeile fac in egala masura.
Romanii mereu au fost mai retrograzi la asta, si au ferit adolescentii si pe astia mai mici de astea ca si cum ii ferea de flex sa nu se taie!
Pai eu am mai zis, gagica prietenului meu e educatoare, si la gradinita unele fete si baieti si-o freaca, au directiva UE sa nu ii intrerupa, ca ei zic ca nu e anormal ce fac acei copii.
Damite aia mai mari iti dai seama ce versati sunt deja.
Si sexul, atat timp cat se face protejat, au unda verde toti.
In UE de pe la 13 ani au relatii, doar noi romanii "nuuuu, esti mic, cuuum sa ai relatie?".
Pai din moment ce corpul cere, ce inseamna? Ca e cazul.
S-a mai redus putin varsta pentru ca de la hormonii din mancare, dezvoltarea copiilor a fost mai timpurie.
De aia nevoile vin mai devreme, de aia multe fete de 12-13 ani zici ca au 16.
Tot ce trebuie sa stie, e sa se protejeze sa nu ia boli si sa nu se lase cu copii, atat.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: