Prietene..roata se invarte. nu-ti fa atatea probleme. dupa o alta, tot o alta vine! capul sus!
Tovarashe, bag-o pe unde a iesit, arata-i ca nu iti pasa, cel putin incearca sa o uiti, si distreaza-te si tu! e greu insa incearca sa treci peste! fi indiferent cu ea, raspundei, dar cu indiferenta, lasa sentimentele deoparte si cel putin daca o faci sa fie in dubii de alegerea faqta, inseamna ca ai reusit
Sfatul meu e sa o uiti, sunt n fete in tara, pe langa tine, abordeaza-le insa ushurel cu atasharea!
Este pe principiul dragostea nu tine de foame :-j
http://www.youtube.com/watch?v=TyemcS7veyc
succes
Ar trebui sa fii multumt ca ai scapat de ea, daca dupa o relatie de 5 ani te-a lasat pentru unul cu mai multi bani. Probabil peste vreo luna va veni la tine plangand ca tipul cu bani a inselat-o cu o pitipoanca dintr-un club.
Capul sus si privirea inainte.
Oricum, de fete de genul ei mai bine te lipsesti.
O zi buna !
PS: Nu o mai urmari pe facebook.
Depinde si de varsta ei, daca e mai tanara gen 18-25 de ani poate are chef de distractie si simtea ca nu face asta cu tine.insa candva o sa se sature de ea.cel mai important e sa nu-i mai dai nicio atentie, asta a cautat si asta a gasit.acum tu continua-ti viata cu altcineva care sa te aprecieze
Are aproape 23, adevarul este ca nu prea avea parte de distractie langa mine, cel putin nu cum isi dorea ea...ca de, pentru bani trebuia sa muncesc, nu am avut noroc ca respectivul sa-mi ia tata si mama apartament si masina...ghinionul meu
O sa vezi, ca o sa se intoarca la tine, pentru ca astia cu bani care isi doresc relatii in primele luni sunt galanti si ii fac toate placerile, dupa aia o mai da dracu, ii mai arde o palma, sa vezi pe urma cum se intoarce plangand si o sa zica, vai ca nu am stiut sa apreciez ce am la usa. Nu o accepta, las-o sa sufere asa cum faci si tu acum, gasesteti o fata la fel ca tine, dedicata relatiei si iubitoare. Cheers.
Nu-ti face griji.fiecare obtine ce-si doreste pana la urma.si tu fa la fel, cauta o fata la fel ca tine.
Ea te-a parasit pentru altul cu bani, ti-ai raspuns singur. Nu mai merita sa fie in gandul tau!
Viata ta si a ei merge mai departe daca a procedat ea asa. sa fie greseala ei.
Dupa o relatie de 5 ani nu se face asa. nu o cunosc sa stiu ce fel de fata e, dar ma uimeste ca te-a lasat dupa atata timp pentru unu cu bani cu care oricum nu va sta prea mult.
Elimin-o din gandurile tale, nu merita sa fie acolo, nu cred ca te-a iubit judecand dupa gestul facut, cred ca pentru ea conteaza prea mult banii si nu dragostea.
Am o relatie cu iubitul meu de 1 an si 4 luni si nu l-as parasii niciodata pentru unu cu bani, nu banii sunt ceea ce-mi doresc in viata. Pot avea bani si impreuna cu el in viitor daca muncim amandoi. Asa trebuia sa gandeasca si ea!
Fetelor nu le plac baietii dusi cu pluta. Ea nu avea ce face cu "dragostea " ta. Ia-o ca pe o lectie de viata.
E simplu.I-ai tinut de urat pana a gasit baiatul cu bani care sa-i satisfaca nevoile de materialista. Daca vroia de la inceput dragoste, ramanea cu tine.
Stii ce trebuie sa faci, nu? Scoate-o din inima ta, uit-o.Iar daca ea se va desparti de tipul ala si va vrea sa se intoarca la tine, sa nu cumva sa-i dai sansa asta.Nu merita s-o mai bagi in seama, vreodata.
Gaseste-ti o fata simpla, sincera care sa te iubeasca si sa te faca fericit.Crede-ma,exista!
A vrut sa experimenteze si altceva,dar chestia asta nu cred ca v-a dura mult, tu vezi-ti de viata ta, uita. bucurate de lucrurile frumoase si o sa vezi ca vei avea parte de multe, restul, lasa in urma
DNSK are dreptate.
cat crezi ca o sa ii dea ala bani? cat crezi ca o sa mai stea ala cu ea? pana se plictiseste de ea, si dupa, o lasa balta. si cand o sa vina la tine, tu o sa ii accepti scuzele(cred), dar cred ca o sa ramai cu o rana foarte adanca.
Poate o fata care e in stare de asa ceva ar putea sa iti raspunda. Insa te-as sfatui sa renunti la ea, chiar daca ea ti-ar cere impacare. Bine ca ti s-a intamplat acum, si nu dupa nunta si/sau copii. Gandeste-te la viitor, e posibil sa recidiveze, nu cred ca ti-ai dori asta. Asta cred eu asta as face. Bafta!
Pai nu ii v-a tine mult relatia cu baiatul ala, si ea se va intoarce la tine crezand ca esti prostul ei. Si isi v-a da seama singura...