| Shnitzy1324 a întrebat:

Salut,am facut cunostinta cu un baiat cateva zile in urma,intimplator, ma primblam cu caletusul meu pe afara si era si el cu al lui.Prietenii mei jucau volley,si au inceput cu tot genul de apropouri, ce draguti sunteti bla bla.In fine,am mai stat noi un pic
si dupa eu,cu inca o colega (O.) si el,am plecat de acolo. Dupa cateva zile,a inceput sa tina legatura cu mine,imi scria des, ieri ne-am schimbat cu nr-le de telefoane.Treaba e ca O. la scoala tot face misto de el.Si colegii mei cred ca am ceva cu el.Nu sunt sigura daca-l plac,sau ceva de genu, si despre el la fel.Credeti ca ar trebui sa-i spun ca suntem doar amici?

2 răspunsuri:
| cassie200 a răspuns:

Uite cum sta treaba happy Incearca sa vorbesti cu O. sa o intrebi de ce face misto, te-ai gandit ca poate i place de el? Si daca il placi, o sa iti dai seama la un moment dat, da-i de inteles asta si o sa va apropiati.Si colegii tai sunt doar invidiosi.Te-am pupat:*

| ellakiss a răspuns:

Mai bine..astepti sa vezi dka il placi cu adv dupa daca vezi ca nu ii zici sa ramaneti amici ca dupa el poate pune sentimente s na e cam greu..iti urez bafta pup