| FoarteTare a întrebat:

Am facut dragoste cu iubita mea si a durat cam 1 minut jumate ca nu a mai vrut, si nu am simtit nimic ca sa ejaculez. Dar ma intreb ca e prima data cand am facut dragoste, se poate sa fii ejaculat dupa 1 minut fara sa simt nimic?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Absolut nimeni nu iti poate raspunde la aceasta intrebare fiindca mimeni nu poate sti cat esti de emotiv, cat de rapid te exciti, DACA si in ce masura reusesti sa-ti poti retine ejacularea. De obicei primul act sexual este foarte/extrem de scurt din cauza emotiilor si a starii de surescitare imposibil de evitat in cazul primului contact sexual. Sanatate!

4 răspunsuri:
| Stefan_Ionut_Ursache_1987 a răspuns:

Banuiesc ca nu ai folosit prezervativ, pentru ca daca foloseai nu mai aveai aceasta intrebare.E posibil din cauza emotiilor sa nu realizezi daca ai ejaculat sau nu, cu toate ca e putin probabil sa nu iti dai seama.

| mihai69 a răspuns:

Dacă ești extrem de „nesimțit"... poate. Altfel, nu-mi explic cum ai putea avea un orgasm și să nu-ți dai seama de asta.

| b889max a răspuns:

Data viitoare folosește un prezervativ! Așa nu vei mai avea stres nici tu nici ea! Este puțin probabil sa nu simți!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Sa ejaculezi nu, dar sa se scurga lichid pre-ejaculator da. Dar in unele cazuri poate sa se scurga o cantitate mica de sperma si inainte de ejaculare, mai ales la incepatori.