Dupa ce dezvirginezi o fata in corpul ei au loc unele schimbari.depinde de la o fata la alta.eu am facut-o cu iubithu la o zi dupa ce mi s-o terminat menstruatia si in seara aia mi-o venit iar. dar am o prietena care a spus ca nu i-a venit ceva timp si era ingrijorata dar dupa aia totul a revenit la normal si s-o si reglat.Nu va panicati pentru ca daca ea se va panica dupa aia i se va parea ca are greturi, ia in greutate, etc iar daca tu te panichezi ii vei trimite si ei starea ta si mai rau faceti.fiti calmi si vedeti ce va fi.Bafta!
In primul rand s-a dezvirginat.In al doilea rand daca nu ai ejaculat nu ai de ce sa iti faci griji.In al 3 rand dupa c dezvirginezi o fata corpul se modifica si sufera unele transformari. Daca ai facut-o in perioada dinaintea menstruatiei nu ramane insarcinata deoarece exista o usa care la femei se inchide si spermatozoizii nu mai pot patrunde spre a da nastere la un eventual copil, sfatul meu este sa mai astepte dar daca nu esti sigur pe tine data viitoare, e mai bine sa ia anticonceptionale care sunt mai sigure si alea prescrise de medic.Ciclul o sa-i apara mai tarziu de data la care ii venea de obicei si asta nu e motiv de panica.Asteapta si vei vedea.Bafta.
Daca v-ati protejat, nu aveti de ce sa va faceti griji. La unele fete intarzie mensturatia 1 saptamana, poate chiar toata luna, si fara sa o faca, asa ca nu e motiv de ingrijorare parerea mea. Depinde si de varsta si de organismul fiecarei fete. Bafta!