| Tedyy9622543 a întrebat:

Am făcut dragoste(să zic așa.) cu prietena mea, și când mi-a venit să ejaculez am scos penisul afară din vaginul ei, dar după aceea, după ce am simțit că s-a oprit ejacularea l-am introdus înapoi, cât la "%" sunt șansele să rămână gravidă? Ajutor..pls.

9 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Nu poate sa-ti spuna nimeni cat la suta pentru ca nu stim in ce perioada era partenera ta. Ideea e ca are sanse destul de mari sa ramana insarcinata, mai ales daca e la perioada fertila happy

| Violleta2022 a răspuns:

Sunt 100% sanse, daca ea era in perioada fertila.

| mihai69 a răspuns:

Dacă era în perioada fertilă, 100 %.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru mihai69):

Nici macar atunci cand ambii parteneri sunt perfect sanatosi, ejacularea se relizeaza inauntru si fata e in perioada fertila nu sunt sanse 100% de sarcina.

| mihai69 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Cam așa e... unii ar sune „ghinion", nu șansă.
E drept, nu întotdeauna o femeie rămâne gravidă în aceste condiții, dar dacă e să rămână, atunci e sigur că se întâmplă.

| Emilian65 a răspuns:

Daca era in perioada fertila, in aceasta situatie, sansele de a ramane gravida sunt 100%.

| Anna121 a răspuns:

Daca era in perioada fertila sunt sanse foarte mari, de ce nu folosesti prezervativ?

| Negoiu a răspuns:

O femeie (fată) nu rămâne chiar atât de uşor însărcinată, ele sunt diferite, nu poate nimeni să pună procente la aşa ceva (aş spune 1/1 000 în cazul tău). Când am vrut să am copii, m-am apucat „de treabă" în mai şi a rămas însărcinată în septembrie, cu 3-4 raporturi sexuale/zi, dar repet: Ele nu sunt la fel, unele rămân uşor însărcinate, unele mai greu, unele foarte greu şi câteva niciodată! Nu putem să ne hazardăm în pronosticuri la aşa ceva, eu am practicat trei ani fără „probleme" metoda coitului întrerupt, prietena (viitoarea soţie) neavând ciclul regulat, ejaculam în ea cinci zile „după". Sper ca ceea ce spun să fie considerat cu titlu informativ, mă feresc să dau sfaturi în asemenea situaţii!

| Andrei122001 a răspuns:

Exista prezervative omule...nu ti-o spun in nume de rau