anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am facut-o cu prietenul meu de 3 ori, dar nu mi-a curs singe deloc si ma doare tare cind o facem, o facem protejat, credeti ca m-a dizvirginat sau nu? cind mai repede se dizvirgineaza cu prezervativ sau fara?

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Trebuie să știi niște aspecte importante:
1.Prezervativul nu are nicio relevanță în momentul penetrării, în sensul că dezvirginarea se produce indiferent dacă vă protejați sau nu. El te ferește de contactarea BTS-urilor (bolilor cu transmitere sexuală) și de o sarcină nedorită.
2. Dacă ai simțit durere, înseamnă că nu ai fost destul de excitată pentru că ori nu a existat preludiu, ori nu ați folosit un lubrifiant pe bază de apă.
3. Apariția sângelui nu este obligatorie în momentul penetrării, însă există și posibilitatea ca tu să ai himenul elastic.
Baftă!

| anka89 a răspuns:

Nu are importanta daca o faci cu prezervativ sau nu,si nu te gandi ca,, daca nu ti-a curs sange inca mai esti virgina, NU mai esti si trebuie sa o faci de mai multe sa nu te mai doara.nu ii trece durerea asa de repede dupa 3-4 ori.eu am fost la fel si nu mi-a curs sange.ai sa vezi si daca se intampla sa o faci regulat si dupa aia poate u o mai faci un timp o sa te doara un pic, asa ca ai putina rabdarewinking

| UbexFlo a răspuns:

Idem la tot ce a zis GabrielaSandica + o data ce ai avut contact sexual nu mai esti virgina indiferent daca himenul este sau nu rupt.happy

| dreamgirl16 a răspuns:

Tot ce au spus fetele mai sus!:* Si sa stai linistita ca in timp durerea va disparea.si incearca sa aveti un preludiu mai lunguts pentru a fii excita indeaajuns incat sa nu fie nevoie de lubrifiantsi.iar daca inca te doare, te sfatuiesc sa folosesti lubrifiantsi potriviti din farmacie!:* Sper sa fie bine.,. cius:*

| GabrielaSandica a răspuns:

Nu trebuie sa ti curga sange ca te dezvirgineze. Daca te doare este ca ori tu nu te lubrifiezi si nu esti excitata(te gandesti cand o sa ti curga sange) sau el este cam animalic.
himenul este foarte elastic si nu uita sunt femei care au cate contacte sexuale vor dar raman cu himenul intact adica nu se rupe deloc. Poate fi si la tine acelasi lucru sau te a dezvirginat si nu ti a curs sange este normal. Oricum dupa cateva zile de la primul contact sexual o sa ti iasa si himenul (ca o mica pielita )