| Costel24546 a întrebat:

Am facut petting impreuna cu prietena mea. Aveam prezervativul pus de mai devreme pentru ca incercasem si altceva si aveam lichidul preejeculator in varful lui. Dupa asta mi-am pus pantalonii si am inceput a face petting. In timpul pettingului eu aveam pantaloni scurti iar ea chiloti si pana am ejaculat la un moment dat dar intre timp prezervativul a cazut.(nu stiu cand) Exista vreun oarecare risc? Precizez din nou eu eram in pantalnoi scurti iar ea doar in chiloti. Ultimul ei ciclu fusese pe 13 martie + este virgina pentru ca nu s-a rupt nimic happy. Multumesc.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Fiindca pettingul a fost intretinut in cea de a 21-a zi a ciclului (13.03 -02.04 = 21 zile), reiese ca joaca voastra a avut loc dupa terminarea perioadei fertile cel mai probabil in urma cu 5-7 zile;
2.) Fiindca in timpul petingul ai avut montat prezervativul pe penis in scop preventiv;
3.) Fiindca amandoi pe intreaga durata a pettingului ati fost imbracati cu pantalonii si chilotii pe voi si din expunerea ta nu rezulta ca ai fi incercat sa-i penetrezi vaginul;
Se poate aprecia ca in astfel de conditii formarea unei sarcini este practic imposibila. Sanatate!

| sofisis a răspuns:

Virgina nu mai e daca penisul tau a intrat in ea. Trecand peste asta virginitatea nu are nici o relevanta in formarea unei sarcini.
Dar nu, nu exista risc.
Si...serios, esti primul pe care il aud ca sta cu prezervativul pe penis in timp ce e imbracat ....interesant si amuzant laughing)))

| ywar a răspuns:

Ai ejaculat? Pai, vezi, de aceea nu trebuie sa faci sex... nu rezisti la tavaleala. Costelus, mai usor cu pianul pe scari.