| hrbdnemedlelkdmee a întrebat:

Salut,am făcut sex cu iubita mea și am simțit că vine insa am mai făcut puțin și apoi am scos ( nu am făcut mult când am simțit că vine, era gen placerea aia maxima și abia mai apoi am scos).Nu simțisem ca și cum mi as fi dat drumul in ea. Credeți că are nevoie de pastila de a doua zi?

12 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

,,Metoda retragerii aruncă în joc o rată de eșec semnificativă. In termeni matematici, există probabilitatea ca în peste 26% dintre cazurile în care este folosită (1 din 4 contacte sexuale!), să apară o sarcină nedorită. Unul dintre factorii de risc lichidul preejaculator, care poate conține spermatozoizi perfect pregătiți să fecundeze ovulul și care poate fi eliminat încă din momentul în care bărbatul are erecție. Așadar, chiar dacă multe femei spun că partenerul se controlează foarte bine și ejaculează în exteriorul vaginului, aceasta nu este o condiție suficientă pentru a preveni apariția sarcinii. În plus, există situații în care bărbatul nu poate controla perfect momentul ejaculării. Dacă punem la socoteală și stresul cauzat de îndoieli și tragem linie, avem, fără îndoială suficiente dezavantaje ale folosirii acestui tip de protectie.'' -https://www.planificaneprevazutul.ro/metoda-retragerii/

https://doareu.com/metoda-retragerii-un-risc-prea-mare/

https://www.planificaneprevazutul.ro/......-sigura-e/

| Cosmin3412 a răspuns:

Ti-ai dat drumu in ea, nu o mai da la intors ca nu știi, ca nu ai simțit, etc. Astea sunt scuze puerile.
Are nevoie de un băiat mai asumat nu de pastilă.

| hrbdnemedlelkdmee explică (pentru Cosmin3412):

Ai fost la **** mea și știi tu

| Cosmin3412 a răspuns (pentru hrbdnemedlelkdmee):

Cred ca nu știi ce vb copile.
Tu ai afirmat că ți-a venit si ai mai continuat puțin, mai pe scurt ti-ai dat drumu in ea.
Si ai scos-o dupa aceea, tot tu ai spus, deci nu trebuie sa fiu la **** ta ca să-mi dau seama ca nu-ti asumi nici măcar minimul de vină sa recunosti ca ti-ai drumu in ea.
De aceea am si spus că are nevoie de un băiat mai asumat, nu de o păsărică care se ascunde dupa cuvinte.

| KingOoO a răspuns:

Daca ti-ai dat drumul in ea macar un strop, sansele sun foarte mari, iar daca nu ti-ai dat drumul sansele sunt minime.

| hrbdnemedlelkdmee explică (pentru KingOoO):

Nu sunt sigur daca mi-am dat drumul, de asta am nevoie de un sfat ceva sa știu ce să fac. când am simțit că vine am mai stat puțin fara sa simt daca a curs ceva sau nu

| vasile2222 a răspuns (pentru hrbdnemedlelkdmee):

Pot exista spermatozoizi si in lichidul preejaculator. De asta e bine sa folosesti prezervativ (de la inceput pana la final)

| ElenaRaducan a răspuns:

Tu intrebi daca ea are nevoie de nu-s ce pastila? Ea ce zice? Poate vrea sa pastreze copilul, nu?

| hrbdnemedlelkdmee explică (pentru ElenaRaducan):

Hai că..nu vrea

| ElenaRaducan a răspuns (pentru hrbdnemedlelkdmee):

Pai cand o faci fara prezervativ nu e de la sine inteles ca vrei un copil?

| hrbdnemedlelkdmee explică (pentru ElenaRaducan):

N am avut la mine, simplu

| ElenaRaducan a răspuns (pentru hrbdnemedlelkdmee):

Trebuia sa faci o laba ori un oral ori anal.