In cazul intretinerii unui sex in zilele din perioada de menstruatie si chiar daca se ejaculeaza intentionat in vagin, probabilitatea formarii si instalarii unei sarcini este considerata ca fiind mai mica de 3-5%, cu conditia ca ciclul menstrual sa fie catusi de cat regulat si de circa 27-29 de zile. In varful ficarui prezervativ se gaseste acel mic rezervor/balonas cu rolul de a inmagazina sperma dupa ejaculare. Acesta se poate rupe doar in cazul in care nu a fost perfect golit de aer in momentul montarii pe penis. In concluzie se poate afirma fara teama de a gresi ca in conditiile descrise devine aproape imposibila formarea unei sarcini. Prietena ta se poate linisti fiindca teoretic este in afara de orice pericol. Multa sanatate.
Mersi pentru raspuns! Precizez si ca eu m-am terminat abia la un sfert de ora dupa ce ne-am oprit din sex dar am continuat cu mana sa zic asa. Daca terminam cumva in ea si nu simteam e cam imposibil sa ma termin iar la un sfert de ora.
In cazul in care ciclul menstrual este REGULAT si are o durata de 27-29 de zile, atunci in primele 7-8 zile ale ciclului menstrual chiar daca ajunge in vagin SPERMA adevarata ne mai vorbind de acel "amarat" de lichid preejecultor, probabilitatea de sarcina teoretic este sub 5-10% si de doar 3-5% in zilele de menstruatie. O sarcina in aceasta perioada se poate forma cu totul accidental, pe fondul unor dereglari endocrin hormonale foarte severe.
Inceperea perioadei fertila poate fi socotita si din a 2-azi a ciclului adica din a 2-a zi de menstruatie in cazul celui mai scurt ciclu menstrual considerat ca fiind normal din punct de vedere medical, cel de 21 de zile, si tot asa din a 3-a zi daca c.m.este de 22 de zile, din a 4-a zi daca c.m. are 23 de zile si tot asa. In cazul unui ciclu mediu/standard cel de 28 de zile prima zi a perioadei fertile se considera a 10-a zi a ciclului menstrual. Toata acesta metodologie de calcul este valabila DOAR IN CAZUL CICLURILOR MENSTRUALE REGULATE.
Ce ma, 8 orgasme? Pe cuvantul tau! Si cand te-ai trezit era dimineata, nu?
In alte ordine de idei, dupa 6 ani de sex si implicit sute de prezervative folosite nu reusesc sa inteleg ce dracu le faceti de le rupeti. Am incercat sa rup un prezervativ sa vad cat de sensibil e, l-am zgariat cu unghia si nimic. Cum reusiti, pe care cap le puneti?
Ai încercat sa fii amuzanta sau?
In fine, daca prietenul tau nu ți-a dat niciodata 8 orgasme intr-o partida, sorry for you.
Uita-te la tine mai bine. Esti un pusti carte nu si-a sters casul de la gura si nu are par la... Joci la pariuri - pe banii nu stim cui - si mai dai si cnp-uri false. Esti un viitor infractor care se vrea sef si da lectii pe site.
In primul rând imi pare rau pentru posibilii viitorii tai copii daca ai o gândire cu "la 16 înveți de rupi".
In al doilea rând, ce e greșit in a face sex?
Alin,
teoretic nu se poate întâmpla nimic, dar dacă vreți să dormiți liniștiți cumpărați un test de sarcină...
Exact. Insa numai dupa trecerea a minim 21 de zile din momentul intretinerii actului sexual sau dupa 7 zile de intarziere a menstruatie. In orice alta situatie rezultatul testului nu se poate lua in considerare deoarece nu este corect/valid.
Eu am 16 ani si prietena mea 17, sunt primul cu care a facut sex. Facem asta de abia o luna si jumatate si acum e a doua oara cand are menstruatia de cand am facut-o. I s-a dereglat menstruatia si e normal pentru ca e dupa "deflorare" dar i-a intarziat cam 5-6 zile.
In caz ca au relevanta aceste informatii
Este posibil sa se deregleze insa doar acel ciclul menstrual in care se intretinerea sexului de deflorare/dezvirginare, dar nu poate fi considerat ca fiind "normal" sa se intample si in ciclurile menstruale urmatoare.