| Pope95 a întrebat:

Salut, am facut sex cu prietena mea prima data protejat dupa ce am terminat m-am curatat, iar apoi am pus un nou prezervativ care mai tarziu s-a rupt si am zis sa facem fara iar ejacularea a fost afara. Sunt sanse sa ramana gravida?

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca nu ajunge lichid seminal in vagin, nu are cum sa ramana.
Nu mai pune-ti intrebari prostesti.
Du-te si i-ai pilula de a doua zi daca esti stresat!

| Necunoscut112 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Puneţi, ia-i*. Şi da, există posibilitatea unei sarcini. Nu mai da sfaturi "prosteşti".

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Pai tu esti un exemplu care te-ai nascut astfel? Daca tot esti asa sigura, explica-i lui nu mie!

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care intre cele 2 reprize de sex, adica dupa ejaculare si acea asa zisa ''curatare'', NU a urmat si o mictiune/urinare mai consistenta, in mod absolut sigur in uretra a ramas suficient de multa sperma incat sa se produca o sarcina. Sperma ramasa in uretra dupa trecerea a 5-10-15 minute intra intr-un proces de fluidizare si devine lichida si drept urmare intotdeauna in mod invariabil se scurge/prelinge din penis. (NE)sansa de a se forma o sarcina depinde de momentul in care a fost intretinut sexul respectiv, fiindca sarcina se poate produce numai daca prietena ta in momentul intretinerii sexului era in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Multa sanatate!