Nu e adevărat, variază în funcție de femeie. Unele femei au ejacularea atât de consistenta, încât poate conține și urina, evident atunci este o cantitate mai mare de lichid ( în termen englezesc "squirt") Cel mai probabil prietena ta a ejaculat o cantitate mica, însă nu înțeleg de ce nu folositi prezervativ? Asa nu ați avea nicio grija cine a ejaculat.
Si lichidul ala o poate lasa insarcinata?
Poate fi de la "n" lucruri... Si care e faza cu picatura? Tu si prietena ta pareti cam micuti, ca varsta. Altfel cred ca ati stii ca femeile "isi dau drumul" mult, mai mult decat barbatii, nu o picatura...
Stiu ca nu e vorba de o picatura, ma refeream ca ar putea sa ramana una...
Eu de squirt vorbeam si vezi ca prietena mea nu a ejaculat nimic. Ai raspuns gresit! Faza e ca eu consider ca o femeie isi da drumul DOAR cand face "squirt"!
Eh, nici insarcinata nu se ramane asa usor. Lichidul preejaculator contine spermatozoizi in cantitate mai mica, acum depinde daca a ramas sau nu de mai multi factori.
Nu e adevărat, variază în funcție de femeie. Unele femei au ejacularea atât de consistenta, încât poate conține și urina, evident atunci este o cantitate mai mare de lichid ( în termen englezesc "squirt") Cel mai probabil prietena ta a ejaculat o cantitate mica, însă nu înțeleg de ce nu folositi prezervativ? Asa nu ați avea nicio grija cine a ejaculat.
Poate fi de la oricare.Dar nu inteleg de ce nu folositi prezervativ, pareti cam mici...Credema nu vrei sa o lasi insarcinata si sa ai nu stiu ce probleme ai.