| Caien25 a întrebat:

Salut! Am făcut sex cu protejat cu prietena mea, iar când am scos prezervativul am observat ca se lăsase mai jos, capul era acoperit iar când am ejaculat, am ejaculat in prezervativ. Am pus mana pe lângă și se simțea ceva, dar după miros părea sa fie lubrifiantul de la prezervativ. Am ceva probleme în situația asta? E posibil sa se fi scăpat sperma cumva pe lângă? Ajutor rapid, va rog frumos. Dau funda, orice vreti

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Da, ești safe. Nu ai de ce sa îți faci griji pentru ce a fost acum.

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu te speria, nu este nicio problema sa rămână gravida.

| VoidEternal a răspuns:

Daca te-ai oprit imediat după ejaculare e in regula.

| Caien25 explică (pentru VoidEternal):

Va mulțumesc frumos pentru ajutor! Dar totuși, voi ce credeți ca era de fapt în locul unde nu mai era prezervativ? Ar trebui sa fie lubrifianți, nu? Lubrifianți se afla și pe interior? Adică în momentul în care venise momentul sa termin, m-am retras și am ejaculat în prezervativ, eram departe de prietena mea. Doar ca atunci când am terminat, am observat ca prezervativul se lăsase mai în jos pana aproape de cap, dar capul era 100% acoperit, doar ca atunci când am pus mana în locul unde nu mai era prezervativul, se simțea ceva, dar în momentul în care am pus mana și am mirosit, mai mult mirosea a lubrifiant de prezervativ decât de sperma. Scuze dacă par tâmpite întrebările astea, dar a fost prima data... aștept răspuns și la asta și dau funda. Va mulțumesc anticipat!

| Caien25 explică (pentru Caien25):

Țin sa precizez ca prezervativul era durează extra safe, asta dacă contează la ceva.

| VoidEternal a răspuns (pentru Caien25):

Prezervativul nu e lubrifiat pe interior, nu ar avea nicio logică sa fie așa daca stai sa te gândești. Dar, după cum descrii tu, lichidul pe care l-ai observat e de la prietena ta, nu de la tine. Deci nu ai de ce sa-ti faci griji.

Pe viitor sa ai grija să-ți pui prezervativul corect, daca îl pui invers, poate aluneca așa cum ți s-a întâmplat ție. La fel daca simți că pierzi erecția in timp ce ești în interiorul ei, daca vrei sa fii sigur, ieși și îți pui alt prezervativ când revine erecția, altfel prezervativul se dezlipește și nu mai stai bine.

Daca sa zicem că pierzi temporar erecția și nu ieși, iar erecția revine, tu nici nu știi că prezervativul nu sta corect. Iar daca termini si încă ești în interiorul ei, exista riscul să iasă sperma pe lângă prezervativ. Nu vrei asta.

Iti multumesc frumos pentru sfaturi si pentru tot ceea ce mi -ai spus. De data aceasta, era pus corect, pentru ca lubrifiantul era pe exterior si toate cele, doar ca este foarte bine ca mi ai spus.Deci, in concluzie, nu am de ce sa imi fac griji in legatura cu ceea ce am scris mai sus, doar sa am grija pe viitor ca prezervativul sa fie pus corect ca sa fiu eu sigur si sa am grija la chestia cu erectia, corect? Am vrut sa intreb pentru ca voiam sa stiu mai multe, deoarece a fost prima data si aveam nevoie de asta. Deci, pe langa ceea ce mi ai scris tu mai sus, nu am de ce sa imi fac griji acum, corect? Dau funda dupa ce primesc raspunsul tau, multumesc!

Ok, stau liniștit. Mulțumesc frumos!

| VoidEternal a răspuns (pentru Caien25):

Da, ești safe. Nu ai de ce sa îți faci griji pentru ce a fost acum.

| exoticbutters a răspuns:

Daca te ingrijorezi ca ai lasat-o gravida, nu, nu ai lasat-o