:[ Inseamna ca esti un idiot daca ai facut asta. Deci... Asta e culmea culmilor. Meritai si`un papuc in cap de la fata.
Ai dreptate sunt constient stiu ce am facut si e foarte urat dar eu vreau niste sfaturi pe id
Mişto metoda de a-ţi lăsa id-ul aici, astfel încât să nu credem noi că suferi de nebăgare în seamă şi vrei să-ţi dea lumea add.
Ohooo iauzi, ai prins amandoi iepurii dar nu ti-a ramas niciunul. Nu cred ca te mai iarta prietena dupa chestia asta... depinde de totul de ea!
Nu mint stiu asa pare dar chiar sunt disperat
Tu nu esti constient de lucrurile pe care le faci? Cum sa te culci cu sora prietenei tale?! Sfaturi, pentru ce? ca oricum nu poti sa indrepti lucrurile.Iti trebuie o bataie buna sa iti vina mintea la cap!
Clar nu o sa primesti sfaturi sa te impaci dupa ceea ce ai facut.Iar sora ei este o mare nesimtita
Cu funda sau fara ai incurcat-o . Pai nu stiu ce sfaturi in amanunt mai vrei. Ai inselat-o! Si cu sorasa pe deasupra . Nu prea cred ca ai sanse de impacare.
Totusi merit niste sfaturi. pe id daca nu aici
Ti-ai tras-o cu alta! N-ai putut rezista tentatiei, mai baiete! Pai nu prea ai ce naiba sa faci, adica faptul e consumat, si cred ca fata va sta suparata pe tine o perioada mai lunga de timp, ca sa-i treaca, nu stiu, incearca sa vorbesti cu ea, arata-i ca o iubesti. Cam nasoala situatia, mai meritai si zece palme peste mecla
Eu cred ca ar fi bine sa iti faci cetatenie de arab si le iei pe amandoua. E bine sa fii cetatean arab pentru ca legal ai voie 4. Dar numai sa le tratezi egal ))))))
Ma si buna sorasa de ceva sau doar de curiozitate ai facut-o eu nu as face asa ceva cat timp sunt cu ea