| brick a întrebat:

Am facut sex neprotejat cu iubita mea ( mentionez ca amandoi avem varstele de 17 ani si jumatate) de 3 ori intr o noapte de fiecare data am ejaculat afara m am sters bine pe penis si am facut o pauza de 15 minute. Este posibil sa ramana insarcintata? Ultimul ciclu la avut pe 15 iunie iar ce am spus mai sus s-a intamplat pe 2 iulie.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Nu se incheiase ovulatia.
Trebuie sa asteptati urmatoarea menstra. Pe 08-09.07.2009, sa faca un test de sarcina si sa citeasca raspunsul.
Nu trebuie sa te stergi, ci trebuie sa te speli dupa fiecare contact.
De ce nu folositi o metoda contraceptiva care sa va scuteasca de neplaceri?
Prezervativul este cel mai util, se poate folosi in orice moment al zile si al noptii, nu are contraindicatii si are rol dublu: antisarcina si antiboli.
Pa, pa.

11 răspunsuri:
| rouaroxa a răspuns:

Salut! Sansele sunt destul de mari, dar sa gandim pozitiv big grin. In primul rand, ea se afla in perioada cea mai fertila, in al doilea rand, lichidul preejeculator cu rol in lubrefiere contine foarte, foarte multi spermatozoizi... mai exista sansa sa nu te fi retras la timp. si apoi de la un act sexual la altul, iti dai seama ca au ramas destui. sad asteptati minim 12 zile de la data contactului si achizitionati un test de sarcina. numai bine! si data viitoare, protejati-va. e tare neplacut acest stres.

| domidoc a răspuns:

Sigur ca da.Stersul e o chestie macroscopica, pe cand"aia" sunt microscopici.Si mai raman o droaie in uretra.Mai citeste si tu raspunsuri la intrebari similare, ca sunt cu duiumul pe acest site.

| buburuzAndreea a răspuns:

Doamne! NU va inteleg, zau! E chiar atat de greu sa folositi prezervativ? Stati cu grija si se pierde din magie... e pacat!

| mm_8352 a răspuns:

Sa isi cumpere pastile din acelea anticoceptionale. [de la farmacie, cel mai sigur.winking]

| MarYoBenucci a răspuns:

Sa te speliwinking si sa faci pisu tongue dupa fiecare contact sexualwinking ca-ti ramane si pe conductawinking dac nu vrei sa faci cu prezervativwinking
o zi buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Veti fi parinti. Felicitari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca realizezi... ce va costa frate un prezervativ e mult mai ieftin decat un avort, k s nu mai vb de cresterea unui copil...sunteti fff iresponsabili.nimeni nu zice sa nu faceti sex da luati-va si niste masuri de contraceptie+ ca mai exista si fff multe BTS-uri...sa speram k o sa fiti norocosi si ca nu sa aveti parte de necazuri ...BAFTA!

| brick explică:

Nu a ramas insarcinata am scapat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija de tine si gandeste-te la ceea ca vei avea probleme cu prostata mai tirziu

| brick explică:

; kjhgl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am facut de 2 ori intr-o zi si prietenul meu a facut la fel ma tem sa nu fi ramas insarcinatacrying