| georgianailoaei a întrebat:

Am facut sex neprotejat cu iubitul meu de 18 ani (eu am 17) acum 2 zile. Nu am folosit prezervativ, dar nu am simtit ca a ejaculat in mine. Insa azi am vomitat si m-am simtit rau. Care sunt sansele sa fi ramas insarcinata?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In doua zile nu apar semnele de sarcina

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM sau IN ORICE CONDITII sau din NIMIC. De asemenea primele simptome de sarcina pot sa apara NUMAI/DOAR dupa ce sarcina s-a format, s-a instalat in uter si a ajuns sa aiba varsta de minim 5-6 saptamani. Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care au ajuns in momentul in care este posibil sa-si inceapa viata sexuala, sau chiar si-au inceput-o deja, ar trebui sa stie si sa cunoasca in mod foarte exact si foarte precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a intretine un contact sexual neprotejat, sa fii deja bine informata ca pentru a se putea forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa existe si sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume : 1-) In primul rand orice fata/femeie care are ciclu menstrual, poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR in cazul in care masturbarea ori sexul in urma caruia ar putea ajunge sperma in vagin, este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica in 1-a sau in toate cele 3-4 zile situate dinaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei atunci cand exista deja un OVUL VIABIL in uterul ei incat acesta sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid provenit din sperma si NU din lichidul preejeculator fiindca in acesta NU exista spermatozoizi. 2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo s ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care ovulul exista deja in acel moment.

| HazelEyes77 a răspuns:

Simptomele de sarcina nu apar la 2 zile dupa actul sexual crede ma. Starea de rau are cu totul alte cauze. Posibil indigestie sau alte probleme gastro-intestinale. Acum tu stii mai bine ce s-a intamplat si daca partenerul a finalizat sau nu in interior. Daca erai in perioada fertila si el s-a masturbat anterior actului sexual fara sa mearga la baie sau au existat raporturi intime consecutive atunci sunt ceva sanse sa fii ramas. Daca nu e cazul de asa ceva si iubitul tau se controleaza foarte bine atunci n ai de ce sa ti faci griji. Multa sanatate

| barosanu69 a răspuns:

O sa avem un nepotel laughing asa meriti

| PandaGirl78 a răspuns:

Bună! Nu ai precizat perioada ta de fertilitate. Şansele ca el să fii ejaculat în tine şi tu nu simţi sunt mari, mai ales dacă a fost virgin. Simptomele nu apar dupa câteva zile/o săptămână de la act. Totuşi fă un test de sarcină. Uite cum se foloseşte unul: https://m.ele.ro/mamici/sarcina/testul-de-sarcina-ghid-de-utilizare-23572