Simptomatologia data de virusul HIV nu apare dupa 14 ore, nici macar dupa cateva zile ci poate dura luni de zile pana sa ai vreo problema.
Eu unul din toate simptomele pe care le-am citit in cazul bolilor cu transmitere sexuala n-am auzit de diaree ca fiind declansata de nici una dintre ele.
E bine sa mergi sa-ti faci toate testele si sa consulti un medic privind simptomele astea. Pe aici nu sunt medici.
Un raspuns foarte bun!
As adauga faptul ca diarea apare in cazul purtatorilor de HIV.
Dar ma indoiesc ca simptomele ar aparea atat de repede!
Testul de HIV arata un rezultat de incredere doar dupa ce au trecut 6 luni de la infectare.
Nu ai folosit prezervativ?
Ai face bine sa contactezi un doctor, pentru ca doar el ti-ar putea raspunde corect la toate intrebarile. Nu are rost sa te mai ingrijorezi din cauza raspunsurilor primite pe acest site.
Simptomele hivul apar dupa luni sau chiar ani de la infectare. ce ai avut tu suna a toxiinfectie alimentara
Pe mine mau durut buzunarele dupa ce am fost crede-ma ca numa la asta m-am gandit, acuma sa stii ca simpotemele hiv apar sub forma de raceala dar doar la cateva luni dupa infestare, du-te fa-ti analizele de sange si scapi de griji
Ho ba nebunule, n-ai deocamdata nimic si tu iti faci deja planurile de inmormantare?!
Si daca cumva ti-ai cautat simptomele pe google, n-o mai face in viata ta!
Stii e ca bancul ala stupid, la care in mod normal as rade daca nu m-ar amuza deja ingrijorarea ta : "ti-a placut sa dai la craci, acum leagana si taci".
Fii sigur ca vei plati tu, nu-ti plateste tipa cu care ai fost ..care apropo cum a ajuns peste tine? In fine, pastreaza detaliile. Uita ca am intrebat.
Si cu lista. nu cred ca vor pune o lista in mijlocul spitalului sau pe blocuri unde esti capul listei si scrie MARE-MARE-MARE ca ai hiv.
Succes cu asta..vei avea nevoie.
Eu la fel am avut asemenea simptome, m-am adresat la medicul de familie, apoi am fost trimisa la cardiolog si am primit diagnosticul ca am distonie neuro-vegetativa si prolaps...
Dar daca tu zici ca ai avut contact neprotejat poate merge vorba despre o boala cu trasmisie sexuala, trebuie sa apelezi la medici sa vada ce ai fa chiar si testul daca va fi pozitiv lupta caci daca vei fi chiar infectat viata va continua, pe viitor sa te protejezi multa bafta )) nu ti fie frica adreseaza-te la medic
Am locuit cu aceasta boala mortala pentru mai mult de un an, soțul meu am descoperit că am fost amândoi HIV. Ne-am încerca în toate moduri de a trăi viața noastră, în ciuda acestui lucru, în corpul nostru nu până când am dat peste acest plante puternic, care la portretizat pe care el a avut cure.At început am fost mai sceptic, dar soțul meu a insistat pe dându-i o încercare și am comandat pentru unele din plante sale și în câteva săptămâni după ce a urmat procesului din cauza acestei plante, ne-am dus pentru un test ca el ne-a spus prea am fost copleșiți de fericire când am primit rezultatul de la clinica. Rata de virus în corpul nostru a scăzut și, în câteva săptămâni, am fost in totalitate cured.We, de asemenea, întrebat de ce el nu a ieșit în lume, care a avut leac și a spus că a făcut-o în 2011, dar a fost respins de către echipa de cercetare International. Cel mai important lucru este pentru tine de a fi vindecat Dacă vrei să știi despre acest plante e-mail: herbalcure4u@gmail.com. Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Anna12341 întreabă: