Atat posibilitatea cat si probabilitatea de a se putea forma/naste o sarcina in urma unor contacte sexuale reale cu ejacularea spermei in vagin, contacte intretinute in timpul celor 4-5 zile de menstruatie cat si in urmatoarele 1-2 zile de dupa terminarea sangerarii este foarte mica de doar cateva procente (3-5%). Acest lucru se poate intampla numai in cazurile in care; 1. ) ciclul menstrual are caracteristica de a fi foarte DEREGLAT deci este si foarte NEREGULAT si ovulatia se poate produce in orice zi a ciclului incepand cu ziua a 7-a a acestuia, ori 2. ) In cazul in care ciclul menstrual este de tip REGULAT dar este foarte scurt de 21-22 de zile si ovulatia se produce incepand din a 7-a sau a 8-a zi a ciclului, astfel ca perioada fertila in astfel de cazuri sau situatii incepe din ziua 3-a sau a 4-a a CICLULUI MENSTRUAL deci si a MENSTRUATIEI. Sunt cele doua situatii in care exista posibilitate de a se forma o sarcina in urma sexului cu ejacularea spermei in vagin care este intretinut in primele 6-7-8 zile ale ciclului menstrual (inclusiv zilele de menstruatie). Multa Sanatate!
Exista riscul de fiecare data cand faci sex neprotejat dar acum nu pred ca e cazul. Daca dupa o sapt de la contact nu ai starile care tin de sarcina ai scapat dar petru linistea ta fa un test
Lichidul seminal este sperma. Tu probabil te referi la lichidul preejaculor. Riscul de sarcină este foarte redus, facand sex în perioada infertila/cu o fertilitate foarte scăzută.
Da era vorba de lichidul preejaculor am gresit ...chiar am calculat zilele de fertilitate si era între 5-10 august iar noi am avut contact în 31 august
Si ultima dată menstruatia mi-a venit pe data de 25 august si noi am avut contact in data de 31 august credeam că am terminat numai aveam scurgeri dar după contact dimineața am avut o scurgere mai maronie