| MaraiN0028 a întrebat:

Salut, am făcut sex pe 11 Martie (protejat) după iar pe 18 Martie și 20 Martie cam așa, aproximativ(tot protejat ) înainte nu au mai existat alte acte sexuale doar acestea trei. Fata a avut menstruația pe 27 feb și a ținut pana pe 5 Martie cam așa + -. Ne tot gândim ca e posibil sa fie însărcinată, are niște stări de rău : oboseala, febră, somnolenta, ceva asemanator cu o greață, o dor picioarele și a avut și o mică sângerare vaginală am crezut ca o sa ii vina stopul dar nu. Prezervativele au fost verificate după le-am înodat și a fost totul ok, ma gândesc doar ca a stat mult peste și poate poate s-a prelins ceva dar nu mi-am dat drumul înăuntru mereu afara cu o singura excepție care a fost pe 18 sau pe 20 nu știu exact in care mi-am dat drumul in prezervativ ea fiind peste și am mai continuat foarte puțin maxim 5 secunde. Tin sa precizez ca la prima experiența pe 11 nici măcar nu mi-am dat drumul iar după pe 18 mi-am dat drumul m-am șters bine și mi-am pus o protecție noua iar pe 20 a stat doar peste mi-am dat drumul afara in prezervativ am pus-o sa îmi facă un oral și dupa am pus un prezervativ nou am continuat mi-am dat drumul de data asta in ea, in prezervativ și am mai continuat 5 secunde, cam atât.
Nu știu de ce are stările astea asemănătore cu simptomele unei sarcini aflate in prima sau a doua săptămâna. Normal trebuie sa așteptam cam pana pe 5 ca sa fim siguri dacă ii vine stopul sau nu ( am dat detalii mai sus despre cum sta ea la acest capitol). Dar mai e de așteptam și ma gândeam la un test de sarcina.

Aștept niște sfaturi din partea unor oameni mult m-ai experimentați care m-ar putea ajuta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În mod normal sunteți în regulă.
Cel mai probabil că fata suferă de altceva și voi vă speriați ca e sarcină.

| Fonk a răspuns:

Trebuie să fi avut niște spermatozoizi luptători, de ior intrat până in pi%&ă.