Of,cate poti sa mai citesti si pe aici...Deci...eu nu pricep de ce nu se intelege ca la menstruatie nu exista in niciun caz un procent de 100% de a ramane insarcinata! Ba mai mult, daca stai si te documentezi un pic, ai sa vezi ca la menstruatie exista cel mai mic risc de a ramane insarcinata, pentru ca atunci corpul elimina tot ce se gaseste in uter.Bineinteles,acesta varianta se aplica in cazul celor care au ciclul regulat. Daca ciclul nu este regulat, atunci varianta ca nu poti ramane insarcinata la menstruatie pica, deoarece se poate nimeni ca perioada cu maxima fertilitate sa fie chiar atunci.Sansele sunt mici totusi ca ea sa fi ramas, nu ti-ai dat drumul in ea, dar totusi niste "mititei" au ajuns unde nu trebuia.Mergeti la ginecolog, e cea mai buna varianta, ori daca nu au trecut 72 de ore de la contact puteti lua pilula de dupa de la farmacie. Aveti totusi grija pe viitor.Eu nu cred ca a ramas, am facut-o si eu in ultima zi de menstruati cand nu mai curgea aproape nimic si nu am ramas. Data viitoare folositi caciulita sau anticonceptionale si nu vei mai fi nevoit sa citesti tampenii pe aici
Frate, nu e normal sa faci sex cu o fata cand e in perioada aia...da-i si ei o pauza.
Exista sanse mari daca ti-ai dat drumul in ea.
Sansele sunt mici, dar exista.
menstruatia i s-a oprit pentru ca probabil a avut orgasm si datorita contractilor s-a eliminat tot sangele.
Uneori poate venii ciclul si peste sarcina,nu te mai speria atata,nu are nimic,o femeie are perioada de ovulatie intre menstruatii nu in timpul menstuatiei,nu se ramane gravida in timpul mentruatiei, asta e o prostie, nu are nimic fata, o sa reinceapa sa ii curga, stati linistiti
Da voi nu stiati ca daca ii in timpul mensturatiei e posibil cam 100% sa ramana insarcinata? Nu se face asa ceva! Era mai bine sa cititi undeva ce se poate intampla sau sa mergeti la un ginecolog sa ii intrebati pentru ca de aia s-a inventata ginecologul! Pune-o pe prietena ta sa faca un test de sarcina, pentru ca sunt sanse foarte mari sa fi ramas insarcinata! Bafta
Va ramane insarcinata DOAR daca sperma a ajuns in vaginul ei. Daca ai folosit prezervativul si te felicit pentru asta, si ai ejaculat in el, nu e o problema. Daca te-ai sters bine bine si ai continuat sa penetrezi in vagin su ar trebui sa fie.Dar, ca sa fi mai sigur pe tine duo la un test de sarcina la un ginecolog.Bafta!
Voi n-aveti minte, zau! Cum dracului sa intretii un raport sexual cand ea este la menstruatie? Nu este nici igienic si nici comfortabil.Nu mai aveai rabdare? Ce putin o respecti omule.
Nu stiu ce a fost in capul vostru atunci.Normal ca sunt sanse de 99% sa ramana insarcinata, mai ales daca era la menstruatie.Mai ales daca era si in a doua zi.Si mai ales daca i s-a oprit poate ca asta este primul semn sa ramana insarcinata.Nu va inteleg deloc...de ce ati facut-o daca ea era pe stop? O sa aveti mari probleme in viata.Asta nu e de joaca si credeti ca daca o sa faca avort ati re zolvat problema? Va inselati amarnic. Succes in continuare si aveti grija la treburi di astea.
Menstruatia este perioada in care riscul de a ramane insarcinata este foarte mic!
Dupa prima ejaculare, am continuat fara sa mai ejaculezi inca odata, iar prima data am folosit prezervativ. Aviz celor care mai jos au scris ca sunt 100% sanse sa ramana insarcinata in timpul menstruatiei, mai bine va duceti sa faceti altceva.