| Anonim0102 a întrebat:

Salut. Am fimoza, mâine o sa merg la medic pentru control! Din cauza fimozei nu prea mi-a crescut penisul mai deloc, țin sa precizez ca am 14 ani și 7-8 cm stare erecta. Ce va zice mâine medicul când ma vede?crying cred ca rămân virgin toată viata...

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Intreaba maine medicul si te vei convinge ca dezvoltarea penisului nu are legatura cu fimoza.Intreaba-l si acesta iti va spune ca este un mit stupid si ca fimoza nu influenteaza marimea penisului.
In plus, penisul se dezvolta pana in jurul varstei de 16 ani, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, ai timp sa mai creascawinking Sunt convinsa ca vei ajunge sa te incadrezi in medie, ceea ce este perfect.

Nu trebuie sa iti fie rusine.Acel om a vazut sute, mii de penisuri, de la bebelusi pana la octogenari, asa ca penisul tau nu va fi nimic iesit din comun.In plus, acesta este pentru medic un simplu organ, asa cum este inima pentru cardiolog sau ochii pentru oftalmolog.

Intreaba maine orice vrei sa stii si acesta te va lamuri.
Mult succes!

| Anonim0102 explică (pentru Floridori):

Mulțumesc pentru răspuns, și eu sper sa treacă de medie. Acum trăiesc și vad, ma gândesc ca la 18 ani sa fac operația de creștere a penisului. Care și aceea te ajuta cu 1-3 cm în plus. Poate reușesc sa mulțumesc vreo fata!

| Floridori a răspuns (pentru Anonim0102):

Eu sper ca pana atunci sa te razgandesti, avand in vedere ca exista riscuri de 50-50 sa ramai cu un penis total inert.
In plus, in timp vei invata ca dimensiunea nu este atat de importanta si ca un penis prea mare cauzeaza dureri femeii in timpul actului.

Momentan, insa, mai ai multe de invatat, de experimentat si de inteles.Nu te lasa influentat de aceste standarde stupide si superficiale si nici de minciunile pe care le auzi de la prietenii tai, ca au penisul mare si ca pot ei nu stiu ce.
Inca ai multe de invatat si sfatul pe care ti-l pot da momentan este sa nu te ingrijorezi de ceva ce inca nu stii cum va fiwinking

| Anonim0102 explică (pentru Floridori):

Bine, îți ascult sfatul! Mulțumesc!

| Floridori a răspuns (pentru Anonim0102):

Mult succes!

5 răspunsuri:
| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Știu că mărimea penisului este o probleme controversată pentru mulți tineri băieți. La un moment dat, a fost și pentru mine. Culmea, și eu am suferit de fimoză, dar mi-am dat seama de asta abia la 15 ani. Tot atunci am făcut și operația și mi-a crescut puțin penisul, cu un centimetru sau doi. Oricum, eu sunt mai scund de statură și n-am un penis gigantic, de fapt cred că mă aflu chiar sub medie, dar nu las asta să mă demoralizeze. În viață o să întâlnești o mulțime de fete. Și deși unele caută doar plăcerea sexuală, o să ai parte și de înțelegere din partea femeii potrivite. Dacă te încălzește cu ceva, nu ești singurul băiat care are un astfel de penis. Viața nu e corectă. Nici eu nu sunt cine știe ce dotat, dar am continuat să trăiesc și să mă descurc cu ce am. Da, e mai greu, dar nu imposibil. Îți urez sănătate!