| jmenssboss a întrebat:

Salut, am fost cu o fata impreuna si nu am putut sa am destula grija de relatia mea cu ea.Ne-am despartit fara nicio cearta dar peste putin timp mi-am dat seama ca nu am pretuit-o destul, si acum sunt nebun dupa ea.Inca sunt in relatii bune cu ea si de multe ori imi da semne ca inca ma place.Am incercat sa o invit in oras dar timiditatea ma opreste, ultima data cand am invitat-o mi-au trebuit zile intregi sa imi fac curaj.As avea nevoie de un sfat ca sa scap de timiditate

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nimeni in afara de tine nu-i poate transmite sentimentele tale. Nu exista formule speciale sau modalitati anumite de actionare.Iti iei "inima in dinti" cum se spune si ii declari sentimentele tale fata de ea sau propune o plimbare in doi si in acest mod si in acel moment este suficient doar sa o tii pur si simplu de mana fara a-i spune nimic.Va intelege absolut tot. Succes.

| SkyPilot a răspuns:

Gadeste-te catrebuie sa te misti repede pentru ca altfel o pierzi. Daca astepti cine stie cat, fie ca fata te va crede neinteresat de ea, fie ca ti-o ia altul.
Ofera-i un trandafir rosu ca "introducere". Te va asculta mai cu atentie si cu inima mai deschisa.
Oricat de aiurea ar parea, te ajuta sa exersezi. Si incearca sa fii pregatit si sigur pe tine.

| andreiul78 a răspuns:

Scuze pentru erorile de scriere