anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat un an de zile (2008-2009), dar in martie anul trecut a plecat din tara si nu s-a mai intors... a mai durat ceva relatia dar intr-un final am ajuns sa nu mai prea vorbim decat foarte, foarte rar. A trecut mult timp si peste o luna jumate...se casatoreste.Parintii i-au bagat-o pe gat, el fiind foarte bogat, i-au zis sa ia o fata bogata nu una oarecare.Nu stiu ce sa ma fac.Simt ca mor si dupa atata timp inca il mai iubesc enorm! Si aseara pe mess mi-a zis ca inca mai tine la mine foarte mult dar nu mai poate da inapoi.Stiu ca o sa ziceti "de ce a plecat daca te-a iubit?", n-a avut de ales iar eu n-am vrut sa stau in calea lui. M-a chemat la nunta, a zis ca-mi plateste avionu, tot, numa sa ma duc, dar nu stiu daca pot rezista sa vad ca se casatoreste cu alta. Ce sa fac? Sa ma duc sau nu? Si cum pot trece peste asta? Va rog sa ma ajutati.Multumesc!

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Uou, vad atatea povesti din astea si chiar imi vine sa plang :-

| Jenny_9204 a răspuns:

Nu te duce, trebuie sa-l uiti ca n-ai de ales, daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine, chiar daca parintii nu-l lasa

| Doinitza_6253 a răspuns:

Este o poveste interesanta, ar fi bine sa te duci dupa parerea mea la nunta...si poate atunci se schimba in mai bine situatia.