Dacă după un an şi 4 luni te-a trimis la plimbare ea pe motiv că "i se rupe" (sau că "nu-i mai pasă", cum ai scris tu) atunci tu de ce cristos să te umileşti şi să te milogeşti de ea?
Dă-o-n paştele mă-si! Alta!
Femei sunt mai multe decât noi, de ce atâta oboseală?
Cяisu, hai mă, mă leşi? Băiatul trebuie' să facă, băiatul trebuie' să dreagă, iar p. zda trebuie' să stea cu cracii în sus şi să primească orice nefăcând nimic, ba încă să facă şi nazuri. E aberant ce spui tu.
Cu.rva rămâne cu.rvă şi la a 10-a reîncarnare.
Salut.
Nu iti ajunge ca te-a cautat ea o data? Pe bune acum... Gandeste si tu logic. Ea e fata, tu esti baiatul. De regula fetele pun suflet intr-o relatie si dupa despartire daca se mai poate intampla ceva intre ei, cel care actioneaza trebuie sa fia baiatul, nu ea. Eu cred ca ar mai putea fi ceva intre voi daca ea se calmeaza. Cert e ca ar trebui sa o lasi cateva zile ca sa se calmeze si sa ii treaca supararea.
Draga nu o cauta tu! Daca ea ti-a dat papuci respectai dorinta. NU-i arata ca suferi dupa ea. Daca vede ca i-ai respecta dorinta o sa ai vreo sansa sa se intoarca la tine. O sa realizeze ce baiat bun esti tu si ce porci sunt ceilalti si o sa vrea sa se impace cu tine. Dar nu te umili in fata ei.Nu fi ca un catelus care se roaga de ea sa-i mai dea o sansa :p
Asa fac toate fetele. Apreciaza un baiat numai dupa ce il pierd si ar face orice sa se impace cu el si daca ele sunt cele care v-au dat papuci vor regreta si se vor intorce la voi.
Mai tu o iubesti cu adevarat?
daca da, atunci va intalniti intr-un loc placut, linistit si vorbesti deschis cu ea, asa veti pune lucrurile la punct si va fi bine, lasa orgoliile si cauta sa va intalniti si sa vorbiti, daca merita sa salvezi prietenia fa-o, da dovada ca esti mai intelept, succes
Nu o cauta u deoareca va zice ca esti disperat mai bine ignoro fi mai rece si ai sa vazi ca ea va fi disperata sa te caute si asa poate va fi bine ai sa vazi incearca
Buna!
Greu de zis
Incearca doar sa vorbesti cu ea. n-o forta. poate ca a auzit ceva rau despre tine sau chestii de genul.
Pa, pa!:*