Eu nu consider ca ai gresit si eu am patit asa, eram intr-o relatie care nu mai functiona, am intalnit pe altceinva si ne-am despartit, nu l-am inselat, pur si simplu i-am spus care e situatia. Dar lumea vorbeste asa pentru ca nici nu ai incheiat bine o relatie si ti-ai facut alt nturaj cu acel baiat pe care il placi, poate chestia asta se vede.Dar lumea te va judeca orice ai face, asa ca da-i incolo si fii fericita! Bafta
Las-o naibii de lume, ca nu mananci la masa lor! Succes cu noua relatie. Nu baga in seama ce zic prostii.
Doi batrani, sot si sotie se intorceau de la muncile campului, mergand pe magarul lor ce il aveau de ajutor.Trec pe langa un grup de sateni la care acestia in urma lor remarca, 'uite si nenorocitii astia, amandoi calare pe saracul magarus'.
Alta zi, aceeasi poveste, doar ca el mergea calare pe magar, ea in urma lor, satenii, ia uite si proasta asta, o tine de sluga, el pe magar ea pe jos.
Urmatoarea zi, s-a intamplat invers, ea calare pe magar omul pe jos in urma lor, satenii, ia uite-l si pe prostul asta, sigur e tinut sub papuc.
Urmatoarea zi, veneau cei doi de la camp, amandoi pe jos pe langa magar, satenii, ia uite si prostii astia doi, au magar si ei merg pe jos.
Oricum ai da-o gura lumii nu o astupi.
Daca tu ai l-ai cunoscut si inceput o relatie noua cu celalalt tip dupa ce ai terminat-o clar si definitiv cu primul, nu ai de ce sa simti vinovatie, sau sa iti pese, conteze gura lumii.
Daca l-ai cunoscut pe al doilea in timp ce erai cu primul de care spui, si ai inceput sa iesi cu el, sa flirtezi, si sa iti propui sa il lasi pe actualul pentru el, nu conteaza gura lumii nici asa, dar daca a fost asa, da, este urat din partea ta.
Cand o sa mergi cu "lumea" de mana pe stranda, atunci ar trebui sa te intereseze ce spune... pana atunci succes cu noua relatie
trixxu întreabă: