Pai daca cineva a aparut brusc si ea te-a lasat inseamna ca din partea ei nu mai erau sentimente si cred ca de mult.Cine stie poate avea ceva treba cu el chiar de mai demult.
Acuma eu nu pot sa zic cine si unde a gresit ca nu am fost in relatia voastra sa vad, dar cert e ca amandoi aveti o parte din vina.
Acuma la ea normal ca ii e comod sa mearga unde vrea si sa te aive si pe tine acasa dar ia incearca sa rupi total legatura cu ea, cine stie poate se va gandi mai bine cand va vedea cum este fara tine. Daca are sentimente pentru tine iti va arata asta, dar daca nu ii pasa atunci nu mai are rost nici tu sa iti bati capul si sa tragi cu dinti de ceva ce nu mai merge.
Ceea ce trebuie tu sa faci este sa nu iti mai bati capul de ea de acum incolo, te-a lasat pentru altul, ce mai vrei sa vezi si sa auzi? daca esti barbat cu respect de sine mergi inainte si las-o in trecut, crezi ca o sa fii mai fericit si relatia mai puternica dupa ce s-a intamplat asa ceva? nici vorba! Cu aceasta femeie s-a terminat aventura ta, este timpul sa gasesti pe altcineva pe plan sentimental, deoarece iti spun din propria experienta ca nu o sa mai fii fericit cu ea dupa asa ceva, este greu de primit acest lucru, insa putere si vointa si vei trece peste, mult noroc.