Da, le poti folosi, incepand din orice zi in afara menstruatiei. Cerviron sunt pentru vindecarea prezumtivei infectii care a dat rana de pe col. Dupa tratament, indiferent daca se opreste sau nu sangerarea, te intorci la ginecolog, fiindca daca rana nu se vindeca vei avea nevoie de biopsie si fenotipare HPV.
Cu toate ca ovulele nu se folosesc in conditiile in care exista o sangerare,menstruatie mai exact,din moment ce nu ti-a zis nimic in mod special,cred ca poti incepe sa le folosesti, scopul lor e sa-ti opreasca sangerarea si sa previna aparitia unei infectii, nu? Indicat ar fi si sa citesti cu atentie prospectul.
Te-as sfatui si sa-i dai un mesaj Brigaelei,dumneaei e medic si ti-ar da un raspuns pertinent, pe care merita sa-l iei in considerare, asta daca nu apuci maine sa revii la medicul tau.
Pai da, asta ma gandeam si eu.in prospect zice sa le folosesc dupa menstruatie.dar eu acum nu am menstruatie ci doar o sangerare care provine de la col...sunt cam in dubii, nu stiu ce sa fac...
Totusi ma gandesc ca asta e si scopul pentru care mi le-a dat...si anume sa imi opreasca sangerarea.