Spune-i adevarul acum, ca nu te vezi intr-o relatie cu ea...crede-ma ca daca o amagesti, o vei rani mai mult.
Spune-i ca ai prietena sau ca nu o vezi ca pe o prietena nu mai mult sau spune-i ca e prea mare diferenta de varsta dintre voi.
O relatie se bazeaza pe sentimente pure de iubire. Nu trebuie sa iti fie frica sa ii spui ca nu o iubesti si nu vrei sa fii cu ea, chiar daca ar rani-o. Ce preferi? Sa stai cu ea si sa ii spui ca o iubesti numai de dragul ei? sa nu o ranesti? Nu. Eu nu as face asta, cu toate ca o ranesc ii spun ca nu o plac sau ca ai o iubita si tii la ea. Asta e viata. Cruda pentru unii, buna pentru ceilalti.
Ai putea sa ii spui ca nu vrei pentru. ca este minora sau ca ai iubita, iar aceasta este plecata din tara, iar tu o astepti sa vina si nu vrei sa o inseli si poate va intelege, mult noroc!
Eu nu iți sugerez sa zici ca e prea mare vârsta dintre voi deoarece exista posibilitatea ca ea sa zică ca "iubirea nu are vârstă" și totuși iți sugerez sa ii spui adevărul.
Depinde ce persoana este. Eu am întâlnit fete care degeaba le spui cu frumosu ca tot nu înțeleg...iar dacă le înjuri și le vorbești urat o sa facă și ele la fel dar s-ar putea sa scapi!
Dar cum tu ai zis ca nu vrei s-o jignești încearcă sa o îndepărtezi și poate să-ți găsești o prietena...sau sa o faci pe ea sa se îndrăgostească de altcineva sa-i găsești un prieten cred ca acestea este singurele moduri sa scapi de ea!
SUCCES!
Lariisucaaa întreabă:
Mindfulness întreabă: