A fost "socat", a intrat in trac din cauza timiditatii.Mai mult ca sigur ca i-ai facut o impresie buna din moment ce te-a caracterizat pozitiv. Fara discutii te place si ar fi normal sa incerci tot tu deoarece tu esti mai tupeista. Poate si raspunsul era mai obiectiv daca ne-ai fi dezvaluit si varsta voastra.Dar in concluzie se pare ca este inca imatur si mai ales foarte emotiv si excesiv de timid. Incearca inca o data, si vei vedea ca vei castiga.
Daca i-ai spus si lui "na ***", l-ai blocat. Daca semnele din partea lui sunt incurajatoare, sunteti pe drumul cel bun. Mai incearca o ieseala cu el, incet incet se dezmorteste.
Sa nu-mi spui vrei sa faci si tu o melodie cu na na na? In primul rand scapa de ticul acesta ca numai na na na am citit si in al doilea rand asta este vocabular? "nu se simtea in largul lui si na ***.". Pe bune? un pic de feminitate numai aveti? Asa vrei tu sa agati un adolescent cu vocabular de asta? Eu unu nici nu m-as uita la tine daca ai deschide gura si ai scoate cuvintele astea pe gura sincer iti zic. Da dovada de feminitate si lasati naibii anturajele astea proaste ca sa pareti cineva. Hai pa ca alte explicatii nu iti mai dau pana nu faci o melodie cu na na.
beausingurlamasamea întreabă: