| adbu a întrebat:

Am gasit o fata draguta pe facebook, suntem din acelasi oras si nu prea stiu cum sa ma bag in seama pentru ca nu o cunosc personallaughing Ceva idei? Multumesc!

9 răspunsuri:
| sorin12 a răspuns:

Doamne feri, ii scrii pe fb, nu ii ceri sava intalnti fara ca sa vorbesti macar de cateva ori cu ea inainte, v-a crede ori ca vrei sa o ****, ori ca esti cocalar, ori disperat, ori multe altele!
Nu sti cum cunosti o fata pe fb? o intrebi ce face, de la ce scoala ii, unde sta mai exact, si cacatele de astea! o faci sa rada, asta cred ca e cea mai grea parte laughing dar in fond trebuie sa fi doar tu insati, nimic mai mult! Daca sunteti pe acelasi fir atunci nu vor aparea probleme!
Si un ultim pont, daca iti da numarul ei de telefon (pe care il ceri doar daca veizi ca ii deschisa si ati vorbit mai mult de 5 minute!) sa ii trimiti mereu un mesaj de noapte buna si de buna dimineata!

| neutrino a răspuns:

Cere-i sa fie de acord sa o cunosti personal.

| LoveTenis a răspuns:

Fetelor le place sa le dai mesaje.Sa se simta flatate.Sa ii spui ca ii draguta si chestii.Dar pentru inceput poti sa o intrebi la ce scoala ii in ce clasa ce materii ii plac...etc.Chestii simple.Asa ea va crede ca esti interesat de ea. Apoi dupa un timp cand deja sunteti prieteni o poti invita si in oras daca sunteti din acelasi oras.Dar incearca cu intrebarile banale si apoi spune-i ca ii draguta si chestii..Cauta lucruri in comun cu ea.Si poate, cine stie, aveti prieteni comuni...adica tu cunosti pe cineva de la scoala ei si, si ea cunoaste acea persoana.Si asa va fi si mai usor.

| Ritsuko a răspuns:

Incepi cu un ''Buna!'' apoi intrebi in ce liceu/scoala este, ce varsta are /ce clasa e, despre muzica si pasiuni.

| AnonimaB100160 a răspuns:

Esti baiat! Fetelor li se pare normal ca baietii sa le dea mesaje... Pur si simplu ia-ti inima in dinti si scrie-i " buna "

| adbu explică (pentru AnonimaB100160):

Si pe urmalaughing)? Eu nu am contextul cu care sa intru in conversatie, asta e problema, ca daca l-as avea m-as descurca eu cumva.(ca altfel pare ca un interogatoriu)

| paniniioni a răspuns:

Acum depinde de cari ani ai. Daca ai 12-14 este abordarea mai draguta cu fastaciri( cum ii zic eu) : ii spui buna, am vazut ca suntem din acelasi oras si as dori sa ne intanim undeva sa facem ceva distractiv( plimbare cu bicla sau rolele sau ce vrei tu) cu motivul ca vrei sa cunosti cate mai multe persoane din oras, sa iti faci mai multi prieteni. Daca ai intre 15 - 18 este abordarea romantica dar poti imprumuta si de la cea de mai sus. :* Funda?

| adbu explică (pentru paniniioni):

19 eu. ea din ce obs eu.18

| VagabontulMilionar a răspuns:

Frate,fate ca cai Mesaj din greseala