anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am și eu o întrebare,am fost la o petrecere cu prietena mea (ei trebuia sa ii vina menstruația, asa trebuia), dar nu i-a venit și ne-am hotărât sa facem dragoste, nu mi-am dat drumul în ea (am făcut-o neprotejat), peste 3 zile tot nu i-a venit... îmi e frica sa nu fi făcut ceva greșit... (înțelegeți voi,deși eu sunt sigur ca nu am făcut), dacă e posibil, aștept o luna,dacă e sa fie ceva sa nu ii vina,îmi e foarte frica, nu vreau sa facă vrun bebe de la vârsta pe care o are (e minora),va rog Da-ti-mi niște sfaturi ce pot sa fac, ce trebuie sa i-a ca sa nu aibă bebe... Va rog din suflet, eu sunt sigur ca nu am făcut, dar vreau sa știu eu 100%Dacă chiar poate fi însarcina (nu vreau asta), ce poate lua, ce poate face sa poată sa nu aibă bebe. Cei care ma pot ajuta, au fundinta

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In saptamana de dinaintea inceperii menstruatiei, probabilitatea de a se putea forma o sarcina chiar si in cazul in care se ejaculeaza intentionat in vagin este mai mica de 5% si scade spre 0 (zero) in cazul in care nu a ajuns sperma in vagin. Intarzierea inceperii menstruatiei are cauze hormonale. Daca nu aveti incredere consultati un medic ginecolog.

| neutrino a răspuns:

100% numai Dumnezeu stie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e panica, poate a ramas insarcinata cu altul. Iti faci prea multe griji, asteapta si tu sa vina copilul si ii faceti un test ADN dupa. Daca e al tau, sa-ti traiasca! Bine, asta daca esti minor. Daca nu esti minor si ea e, o sa-l vezi prima data cand va implini 6 ani. Ma rog, sanatos sa fie!

| Holy2010 a răspuns:

Nu era mai simplu sa faca un test de sarcina decat sa va mancati unghiile o luna? Poate e invatatura de minte si nu mai faceti sex neprotejat.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Holy2010):

Testul de sarcina nu se poate face oricand deoarece hormonul de sarcina se acumuleaza in timp si este necesar sa treaca un numar de zile si anume minim 21 pentru a se realiza concentratia minim detectabila. In cazul in care nu exista o cantitatea suficienta de hormoni rezultatul testului nu este valabil, deoarece nu este valid/corect. Din acest motiv testul se poate efectua numai dupa trecerea a minim 21 de zile de la data sexului sau data ovulatiei. Nu mai indemna oamenii sa arunce banii efectiv fara rost/aiurea.

| Crystynutzaa a răspuns:

Nu mai poate lua nimic ca sa nu ramie insarcinata. Pilula de a 2-a zi se ia timp de cel mult 72 ore dupa contactul sexual neprotejat. Dar, nici nu trebuie sa faci panica, mai ales daca esti sigur ca nu ai dat drumu in ea. Deci, voi stiti ziua cind trebuia sa ii vie ciclu. Numarati de la ziua data 14 zile si in ziua nr.14 sau 15 faceti un test. In caz ca ciclu nu vine, mai repetati un test peste 2 saptamini sau vizitati medicul ginecolog. Succes!