Nu stiu ce prerentii au fetele mai grase, pentru ca eu nu m-am uitat si nu ma voi uita niciodata la una, dar luand acest caz in particular, singura concluzie logica ar fi ca asa cum e ea, se considera prea buna pentru tine.
Dar tu vrei sa te insori și sa devi SCLAVUL SOTIEI de ai refuzat-o pe prima?
Poate abia dupa ce iesi cu vreo 1000 de femei mai voluptoase iti poti permite sa faci astfel de generalizari.Deocamdata numarul e abia 1, nu?
Si reversul e valabil.Tie ti-ar conveni sa faci eforturi pentru fizicul tau, apoi alta sa spuna despre tine ca ai pretentiile mari fiindca esti asa mai pufos? De parca asta tine de fizic, nu de personalitate sau altele.
Daca e sa o luam logic, fiecare isi stabileste niste criterii in functie de contextul actual, varsta, modul cum a crescut/a fost educat, respectul fata de sine etc. etc.Tu ai respect fata de sine? Daca da, nu mai incerci nimic, chinuindu-va pe amandoi, ci refuzi politicos si alegi sa nu vorbesti aiurea despre niste straine pe care nu ai cum sa le cunosti din 1-2 intalniri.Trebuie sa gasesti pe cineva care are aceleasi pretentii ca tine, nu sa iti irosesti energia acolo unde nu merge.
Daca si aialnata foarte frumoasa era tot asa la 80-100 kg bucata, e clar cit de buna e Cum adica plinuta un pic? Tu la 100 kg numesti plinuta, pffff si chiar la 80, e ditai tancu, aia te ia sub brat si fuge cu tine
Generalizezi tare. Ai dat de doua persoane diferite, care posibil sa isi doreasca lucruri diferite momentan, prima doreste distractie, iar a doua posibil sa doreasca relatie sau pur si simplu vrea sa joace putin cu tine, sau vrea sa te fiarba asteptand
Pretentii cand vine vorba de baieti.
Nu este grasa daca are 80kg la 1.80, doar e mai bine facuta decat piticele de 1.55
Pai trebuie sa fie sigure ca au ce manca. Esti macelar? Daca, nu atunci cauta fete slabe.