| adbu a întrebat:

Am iesit zilele trecute cu o fata de care imi place si cu care as vrea sa fiu impreuna. Intalnirea a avut loc ca semn de multumire pentru ca m-a ajutat cu o carte (pentru care am pus-o putin pe drumuri). Am avut grija sa fiu politicos si grijuliu (am sunat la un local pentru a face o rezervare - mai mult am facut asta ca sa nu ma trezesc ca nu am loc in respectiva locatie, am platit eu nota de plata) doar ca pe parcursul discutiei, pe seama timiditatii mele, mai mult a vorbit ea despre dansa, eu punand intrebarile. Despre mine nu am vorbit in aceeasi masura. Mi-am dat drumul la vorba mai mult spre finalul intalnirii cand am inceput sa glumim mai mult si am observat ca se simtea bine. Cand am iesit din local, mi-a spus (desi nu a avut intentia sa plateasca atunci cand a venit nota) ca data viitoare plateste ea. Pe drum am continuat sa povestim si sa glumim facand-o la un moment dat sa rada cu pofta. Batea vantul din spate si i-am spus sa mearga in fata mea, a facut intocmai ce i-am spus. La final mi-a zis ca i-a parut bine ca am mers impreuna si ca ne mai vedem. Sa inteleg ca ii place de mine? Ce ar trebui sa fac de acum incolo? Multumesc!

4 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Ii place de tine dar sa fii mereu atent cu ea si sa te deschizi mereu adica sa-i vorbesti. Unei fete, femei ii place sa vorbeasca despre ea si daca o asculti inseamna mult pentru ea se gindeste ca daca o asculti te intereseaza persoana ei dar in acelasi masura asteapta sa vorbesti si tu depre tine ca daca nu vorbesti crede ca ai ceva de ascuns sau ca desi ai ascultat-o nu este importanta pentru tine daca nu vorbesti si tu despre ceea ce te preocupa.Si,fetelor,femeilor le place foarte mult sa rida in compania prietenului.Deci sa o asculti in continuare, sa-i vorbesti, si fa-o sa rida.Si,steluta daca ii si platesti nota de plata.

| consuello a răspuns:

Din moment ce a spus ca data viitoare plăteste ea, e clar ca vrea sa mai iesiti deci te place sigur crede ma ca nu te ar fi ajutat nici cu cartea daca nu te plăcea, mai ales ca ai pus o pe drumuri. Daca vrei un sfat :Nu lasa o fata sa plătească notă niciodată, ca de aia este baiat/bărbat, eu una nu as face o si nu mi se pare barbateste sa ti plătească o domnisoara nota de plată. Succes

| Oana92 a răspuns (pentru consuello):

Dar barbatii au niste saci cu bani pastrati pentru a plati nota? Ei nu muncesc din greu pentru bani? Eu cred ca mai poate si femeia sa plateasca din cand in cand!

| consuello a răspuns:

In viziunea mea asa mi se pare barbateste sa plătească notă, evident ca muncesc dar se stie ca bărbați castiga mult mai mult decat femeile, ei conduc lumea in general si in plus sa fim sinceri, se cred superiori